Trainingen en cursussen

Als medewerker van AB Vakwerk zien we jou graag groeien. Daarom investeren we ruim in het opleiden van onze Vakwerkers. We hebben goed contact met opleiders en cursisten die de beste trainingen aanbieden. Op locatie of online, maar altijd gegeven door ervaren vakmensen. Sommige duren slechts een dag, anderen zijn langdurige opleidingen. Welke je ook kiest: onze trainingen en cursussen geven jouw carrière een kickstart. AB Vakwerk geeft kleur aan je werk!

  • 1000 euro trainingstegoed
  • Uitgebreide keuze in trainingen
  • Mooie kickstart van jouw carrière

Werken aan je toekomst

Cheque ontvangen?

Jouw opleidingscheque ter waarde van € 1000,- kun je besteden aan één van de vele trainingen, cursussen en opleidingen die AB Vakwerk aanbiedt. Kies hieronder jouw sector om alle opties te bekijken. Heb je een specifiek papiertje nodig voor jouw (toekomstige) baan? Geef het aan ons door! Neem contact op met jouw sectorspecialist, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk met een training kan starten.

Vakschool Groenvoorziening

Niets mooier dan een baan in het groen. Lekker actief werk in de buitenlucht. Papieren nodig om als groenvoorziener aan de slag te gaan? Hier vind je de geschikte cursus. Met een certificaat voor bosmaaien, natuurbescherming of klimtechniek in bomen op zak toon jij aan dat je gekwalificeerd bent.

Opleiding Uitvoerder

In de GWW wordt risicovol werk uitgevoerd. Er is dan ook bijzonder veel aandacht voor veilig werken. Via onze trainingen kom je erachter hoe je omgaat met asbestcementleidingen en verontreinigde grond. En ook veilig werken langs het spoor of langs de weg komt aan bod. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Bedrijfsverzorger KL

Trainingen voor vakkrachten in de melkveehouderij en akkerbouw. Leer hoe je koesignalen herkent of hoe je landbouwtechniek effectief inzet. Ontwikkel jezelf van beginnend klauwverzorger tot ervaren bekapper. Behaal je trekkerrijbewijs of spuitlicentie en bouw aan jouw toekomst in de agrarische sector.

Zonnepanelen Vakschool

Ontwikkel jezelf tot meester in de techniek en maak jezelf onweerstaanbaar voor je toekomstige werkgever. Word (nog) beter in verspanen, frezen of draaien. Geef je loopbaan als plaatwerker of monteur een stevig fundament. Weinig ervaring met technische tekeningen lezen? Wij hebben de ideale cursus!

Daniel De Boer Nauta Heeg KL

Waar met grote voertuigen wordt gewerkt, liggen gevaren op de loer. Daarom mag je niet zomaar achter het stuur kruipen. Wij helpen je aan het vereiste certificaat of rijbewijs voor die heftruck, reachtruck of vrachtwagen. Wil je operator, monteur, lasser of machinist worden? Jouw carrière in de industrie komt bij ons tot bloei!

18739151 1983948158499971 1343194717019607248 O

Werken in de productie is niet zonder risico’s. In onze trainingen leer je verantwoord omgaan met machines die je op de werkvloer tegen kunt komen. Naast de verplichte VCA kun je bij ons ook certificaten voor de heftruck, reachtruck of hoogwerker bemachtigen. Jouw veiligheid, en die van je collega’s, staat voorop!

Adobestock 111773952

Van plan om te werken in de bouw? Eerst maar eens de juiste kennis en vaardigheden vergaren! Dat kan dankzij onze trainingen en cursussen voor bouwlieden. Denk aan basisvaardigheden metselen, houtrot herstellen of elektrisch gereedschap keuren. Met een aantal succesvol afgeronde cursussen staat jouw cv als een huis!

Vakwerkers aan het woord

Filteren:
Jan Gosse Verkleind

"ik wilde graag buiten werken"

06 januari 2022

Installatietechniek
Vakschool

Jurjen Tinga, Verkleind

"Daar krijg ik wel energie van"

06 januari 2022

Installatietechniek
Vakschool

Ids Van Der Plsa

"Dit is echt wat ik wil"

31 augustus 2021

GWW
Vakschool

X IVN 0808

"Heb het erg naar mijn zin"

31 augustus 2021

GWW
Vakschool