Werken en leren in het groen

Niets zo mooi als werken in het groen. Elke dag lekker buiten aan de slag met je handen. Weer of geen weer, je gaat er altijd voor. Wat is er nu mooier dan een strak gemaaid stuk gras? Of een nette gesnoeide tuin? Daar wordt ieder mens toch gelukkig van! Wil jij ook een kei worden in het aanleggen en onderhouden van groen? Pak dan direct deze kans en start een opleiding bij ons tot medewerker groenvoorziening of assistent hovenier.

Werkenlerengroen

Daarom werken en leren

  • geen vooropleiding of ervaring nodig;
  • praktijkleren, dus geen dikke boeken;
  • behaal o.a. je certificaat bosmaaien en VCA-basis;
  • direct aan de slag in de groenvoorziening;
  • doorgroeimogelijkheden met o.a. plantenkennis en motorkettingzaagcertifcaat.

Vakopleiding in de groenvoorziening

Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga jij verschillende certificaten behalen. Zo ga je onder andere bezig met een bosmaaicertificaat en een certificaat voor snoeien. Maar ook veilig werken langs de weg en VCA-basis staan op de planning. En als mooi extraatje bieden wij jou de kans om rijbewijs E te halen.

Al deze certificaten met succes behaald? Dan kun je bij ons aan de slag als medewerker groenvoorziening of assistent hovenier. Die leuke werkplek regelen wij voor jou. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om jezelf nóg verder te ontwikkelen. Via ons kun je bijvoorbeeld het motorkettingzaagcertificaat of certificaat plantenkennis bemachtigen!

Vragen?

Portret Groen
Sector team Groen en overheid
Stel een vraag
Sluiten
Filters