Welkom bij AB Vakwerk!

AB Vakwerk. De naam zegt het al, wij zijn Vakwerkers. Wij geloven erin dat vakmanschap de toekomst maakt. Met circa 130 kantoorcollega’s zijn we een fijne club mensen die verspreid op 9 locaties in Friesland, Noord-Holland en Flevoland goed samenwerken en voor elkaar klaar staan. Het samenwerken zit in onze coöperatieve roots. Vanuit onze kernwaarden verbinding, optimisme en verantwoordelijkheid maken we vakmanschap nóg leuker.

Header Kantoorpersoneel (1)
  • Mogelijkheid tot opleidingen
  • Kans op vast dienstverband
  • Uitdagend en gevarieerd werk

Dit is wat we doen

Uit liefde voor ons vak staan we iedere dag op om in ons eigen vakgebied te werken aan vakmanschap. Dit betekent dat we de beste service verlenen aan onze medewerkers, klanten en leden. Onze sectorspecialisten werken vanuit één specifieke sector zodat je écht van de hoed en de rand weet als je aan tafel zit met een medewerker, lid of klant. Op het servicekantoor vind je allemaal bevlogen medewerkers die vanuit hun specialismes bijdragen aan een optimale (werk)ervaring. Denk bijvoorbeeld aan slimme data die ons helpt dagelijkse processen beter te besturen of collega’s die opleidingen vanuit ons eigen opleidingscentrum verzorgen voor de medewerkers in het veld.

Wat betekent werken bij AB Vakwerk?

Wij weten als geen ander dat goed personeel schaars is. Daarom zijn we er zuinig op en doen we elke dag ons best om een goede werkgever voor jou te zijn. Dit doen we door onder andere jaarlijks een legendarische ‘AB dag’ te organiseren waarbij plezier voorop staat. Ieder jaar in september organiseren we een AB avond waarin we worden bijgepraat over de strategieën en doelen van het bedrijf en daar is ook ruimte voor humor en samen lekker eten. Maar wat dacht je van een potje paddelen met collega’s of de jaarlijkse Sinterklaasbingo? En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Een goed salaris vanuit de cao Bedrijfsverzorgingsdiensten, werken met de beste devices, een aantrekkelijk leasebeleid of een kilometervergoeding van 0.27 cent, verzorgde kantoren en de informele familiesfeer maakt o.a. dat werken bij AB Vakwerk gewoon goed voelt. Ons jaarlijks mto cijfer is niet voor niets met een 8.1 beoordeeld door onze kantoorcollega’s. Iets waar wij ontzettend trots op zijn!

Weblogo ABV

(junior) Intercedent

  • Zwaagdijk-Oost
  • 32 - 40+ uur
  • 3.281 - 3.843 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband)

Denk jij niet in problemen, maar in oplossingen? Ben je goed in het verwerken van informatie en heb je de overtuigingskracht om dit goed over te brengen richting jouw medewerkers? Dan ben jij onze nieuwe Inhouse intercedent!

Open sollicitatie

Wil je graag bij AB Vakwerk aan de slag, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf je in via deze open sollicitatie en we houden je op de hoogte!