Werken bij AB Vakwerk

AB Vakwerk is als organisatie de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit zorgt ervoor dat wij ook voor op onze kantoren op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Dit binnen diverse functieprofielen, van administrateur en sectorspecialist tot recruiter of IT’er.

Header Kantoorpersoneel (1)
  • Mogelijkheid tot opleidingen
  • Kans op vast dienstverband
  • Uitdagend en gevarieerd werk

Bij AB Vakwerk kunnen al haar medewerkers werken aan een kleurrijke toekomst. Ze kunnen direct, en voor langere tijd, aan de slag. Dit in hun eigen vakgebied, maar de medewerkers in het veld kunnen ook switchen naar een andere sector. AB Vakwerk betaalt hiervoor de scholing én omscholing. Agri, bouw, groen, grond-, weg- en waterbouw, industrie, productie of techniek... Dat zijn de sectoren waar wij als AB Vakwerk sterk in zijn en jij een steentje aan bij kan dragen. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze opdrachtgevers en leden.

In 1959 is dit vanuit de agrarische coöperatie begonnen en nog steeds werken wij vanuit deze coöperatieve gedachte om onze leden, klanten en medewerkers bij elkaar te brengen en zo de bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen. Dit kan bij een piekmoment in het seizoen zijn of vanwege structurele groei. Voor elk arbeidsvraagstuk kunnen zij bij AB Vakwerk terecht. 

Vanuit onze verschillende kantoorafdelingen zoals o.a. onze sectorteams, binnendienst, administratie en recruitment zorgen wij ervoor dat de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever gemaakt wordt. Met daarbij ook de juiste administratieve afhandeling en advies gericht op de arbeidsmarkt. Op die manier creëren wij voor onze opdrachtgevers en kandidaten de beste werkomgeving.

AB Vakwerk, voor vakmensen die vooruit willen.

Weblogo ABV

Recruiter

  • Middenmeer
  • 32 - 40+ uur
  • 3.025 - 3.750 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband)

Ga jij met ons de uitdaging aan om de juiste mensen te vinden in deze krappe arbeidsmarkt?

Open sollicitatie

Wil je graag bij AB Vakwerk aan de slag, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf je in via deze open sollicitatie en we houden je op de hoogte!