Op zoek naar vakmensen?

8529 vaste en flexibele Vakwerkers!

Naamloos 2
  • Vakmensen in 7 verschillende sectoren
  • Als coöperatie staat continuïteit voorop!
  • Tevreden personeel is goed personeel

Personeel voor

Korte periode

Vakkrachten nodig voor een korte klus? Zoek je personeel om seizoenspieken op te vangen? Wil je een flexibele schil voor je bedrijf creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Personeel voor

Langere periode

Zoek je personeel voor langere tijd? Wil je vervanging voor een langdurig zieke medewerker? Of heb je de intentie om personeel een vast contract aan te bieden? Daar hebben wij de oplossing voor.

Slim en voordelig

Payroll 2.0

Maak gebruik van onze slimme tooling en onze matchingsfunctionaliteit en regel je personeelszaken zelf online. Alles voor een scherp tarief.

Agrarische diensten

AB Vakwerk is specialist op het gebied van agrarische dienstverlening. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief als agrarisch dienstverlener en beschikken daardoor over veel specialistische kennis in de sectoren Agri & Food. Hierdoor kunnen wij jou altijd helpen! Of je nu op zoek bent naar naar een ruimervaren klauwverzorger, iemand die kan helpen met aardappelselectie of hulp bij het scheren van vee, AB Vakwerk heeft het personeel waar jij naar zoekt.

Wie is AB Vakwerk?

De uitzendorganisatie van Noord-Nederland! AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst, maar op de continuïteit jouw onderneming. Dat is omdat AB Vakwerk een coöperatie is met een ledenstructuur. Onze wortels liggen in de agrarische sector, maar inmiddels zijn onze medewerkers in alle branches te vinden waar personeel met twee rechterhanden nodig is. Zo zijn we onder andere actief in de groenvoorziening, de infra, productie, techniek, industrie en de bouw.