Personeel gezocht?

Tijdelijke versterking nodig voor het hoogseizoen van de fruitteelt? Op zoek naar een manusje van alles die ondersteuning komt bieden op de bouw? Als expert op het gebied van personeelsdiensten biedt AB Vakwerk uitkomst. Van aanstormend monteertalent tot vakkrachten met tientallen jaren ervaring in het groen. Op alle arbeidsvraagstukken hebben wij een passend antwoord in de vorm van uitzenden, detachering of werving en selectie. Kun je als zzp'er wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe klussen? Ook dan schieten we je te hulp!

Onze diensten

Tijdelijk een paar hardwerkende dames en heren nodig voor een periode van drukte? Kun je goed een extra paar handen gebruiken nu dat piekmoment dichterbij komt? Onze uitzendkrachten kunnen niet wachten om je team te komen versterken!

Een (extra) medewerker inzetten zonder de administratieve rompslomp. Het kan dankzij detachering. Een ideale oplossing als je voor een vaste periode ondersteuning nodig hebt, bijvoorbeeld om een langdurig afwezig personeelslid op te vangen.

Op zoek naar nieuwe werknemers, maar geen tijd voor alles wat daarbij komt kijken? Ook voor werving en selectie kun je bij ons terecht. AB Vakwerk zet een pakkende vacature uit, doet de screening en stelt geschikte kandidaten aan je voor.

Als ondernemer je personeelszaken op orde krijgen? Geen werkgeversrisico's lopen? Via payroll 2.0 kan het. Op het online platform AB Online heb je alles overzichtelijk online. Weg met administratieve, juridische en financiële lasten, welkom payroll 2.0!

Zzp

Via ons gratis zzp-platform vind je die mooie nieuwe klus. Zo hoef je als zelfstandige nooit stil te staan. Wij stellen meteen een opdrachtovereenkomst voor je op. Alle overige administratie die je moet bijhouden? Wij fixen het voor je.

Ook werkzoekenden zonder vooropleiding of ervaring helpen we aan werk. Speciaal om die reden is de AB Vakschool opgericht. Als leerbedrijf kun jij meeprofiteren van onze kweekvijver aan talent, zonder extra investeringen te doen.

Wij gaan op zoek

Meld je vacature aan!

Meld vrijblijvend jouw vacature aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op om deze te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf!

Icoon Vacature Aanmelden
Adobestock 107833557

Online oplossing voor je personeelszaken

Regel zelf je personeel!

Payroll 2.0 is de ultieme online oplossing die direct voorziet in jouw arbeidsvraag. Wij gaan voor het nieuwe uitzenden en dat gebeurt volledig online. Dankzij slimme zoektechnieken vind je via payroll 2.0 van AB Online direct geschikt personeel.

  • Schrijf en plaats zelf je vacature op onze website.
  • Heb zelf de controle over alle reacties en sollicitatiegesprekken.
  • Betaal hierdoor aanzienlijk minder!
Meer over payroll 2.0