Talent van de AB Vakschool

De AB Vakschool maakt zich sterk om het tekort aan vakkrachten in te dammen. We werven en selecteren talent dat zich wil binden aan de sector. Door een vakopleiding aan te bieden zorgen we voor gecertificeerde medewerkers. Alleen is dat nog niet genoeg om de instroom van vakkrachten te laten toenemen. Er is ook commitment nodig van bedrijven uit de sector. Bedrijven die zich willen aansluiten als leerbedrijf en medewerkers die wij opleiden werk kunnen bieden. Zo dragen we met elkaar bij aan een bestendige toekomst van de sector.

Voordelen op een rij:

  • zonder extra investering meeprofiteren van de AB Vakschool-kweekvijver;
  • mogelijkheid tot bijscholing van eigen (vaste) medewerkers door onze AB Vakschool;
  • eigen geworven kandidaten aanbieden voor certificering door onze AB Vakschool;
  • actief meewerken en -denken aan oplossingen voor arbeidsmarktvraagstukken;
  • leerplekken meenemen in aanbestedingen (SROI/EMVI).

Werk met ons samen!

Wil je samen met de AB Vakschool de instroom van nieuwe vakkrachten een boost geven? En ook direct nieuw talent in jouw bedrijf aan het werk hebben? De toekomst begint nu!

AB Vakwerk staat voor je klaar!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Talent in ieder vakgebied

Bedrijfsverzorger KL

Met je voeten in de klei aan het werk als agrarisch specialist? AB Vakwerk biedt jou de mogelijkheid om direct te werken en leren in de agrarische wereld. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Zonnepanelen Vakschool

Verlichting, zonnepanelen, communicatie, verwarming, sanitair en ga zo maar door. Alles werkt zoals het moet door efficiënt ingerichte technische installaties. Het is inmiddels onmisbaar in onze samenleving. Wil jij leren installeren?

X IVN 0786

Van gebouwen tot wegen en van kabels tot leidingen: alles onder en om ons heen wordt gemaakt door vakmensen. Vakmensen die dagelijks werken aan de infra. Jij kunt één van hen worden!

Vakschool Groenvoorziening

Niets zo mooi als een werken in het groen. Elke dag lekker buiten aan de slag met je handen. Weer of geen weer, jij gaat er altijd voor. Ook aan het werk in de groenvoorziening? Bij ons leer je het vak door te doen.