Uitzenden

Uitzendkracht gezocht

Bent u op zoek naar een uitzendkracht voor tijdelijke werkzaamheden? Heeft u extra handen nodig van een tijdelijke medewerker om arbeid op te vangen tijdens seizoenspieken? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van AB Vakwerk voor u de oplossing!

Vakbekwame uitzendkrachten

Onze uitzendkrachten zijn vakbekwaam en flexibel inzetbaar. Hierdoor kunt u onze uitzendkrachten inzetten bij diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het aanleggen en onderhouden van plantsoenen, het besturen en lossen van vrachtwagens, het melken van koeien of het verwerken van producten in kassen. Ongeacht de (tijdelijke) werkzaamheden, AB Vakwerk heeft altijd een geschikte uitzendkracht voor u.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de benodigde uitzendkracht in. Dit zorgt ervoor dat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt maar op een correcte en gecontroleerde manier door blijft gaan. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met een AB Vakwerk vestiging bij u in de buurt en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gecertificeerd uitzendbureau

AB Vakwerk is VCU en NEN-4400-1 gecertificeerd en lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Onze uitzendkrachten worden betaald conform cao van het inlenende bedrijf (inlenersbeloning). Daarnaast krijgen ze een kilometervergoeding en zorgt AB Vakwerk voor een pakket met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Buitenlandse arbeidskracht

Naast Nederlandse uitzendkrachten leveren wij ook buitenlandse arbeidskrachten. Buitenlandse arbeidskrachten weten van aanpakken en zijn gegarandeerd een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf. Benieuwd naar mogelijkheden van een buitenlandse arbeidskracht voor uw bedrijf? Bekijk dan onze pagina over buitenlandse arbeidskrachten voor meer informatie of neem contact met ons op.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld