Uitzenden

Zoek jij één of meerdere uitzendkrachten voor tijdelijke werkzaamheden, ter ondersteuning van het vaste team? Heb je tijdelijk behoefte aan extra medewerkers voor het opvangen van piekmomenten of voor seizoensgebonden werk? Of kamp je zo nu en dan met andere bezettingsproblemen? Op deze momenten wil je snel en adequaat kunnen handelen. Zonder tijdrovende wervingstrajecten, zonder risico en zonder administratief en ander regelwerk. Bij AB Vakwerk begrijpen we dat maar al te goed. Daarom schakelen wij snel en efficiënt gekwalificeerde uitzendkrachten voor jou in. Puur voor de momenten dat jij ze nodig bent.

De voordelen van uitzenden

 • Tijdwinst en gemak

  Wij nemen jou alles uit handen: van de werving van uitzendkrachten en alle administratieve verplichtingen die horen bij werkgeverschap, tot het uitbetalen van het loon.

 • Geen werkgeversrisico's bij ziekte of uitval

  Omdat wij formeel de werkgever van de uitzendkracht zijn, verzorgen wij de hele loonadministratie en regelen wij de doorbetaling bij ziekte of vakantie, premieafdrachten etc.

 • Flexibiliteit

  Je kunt op- en afschalen wanneer je wilt: je zet de uitzendkrachten in op de momenten dat jij ze nodig hebt. Zo creëer je een wendbare organisatie.

Waarom uitzenden via AB Vakwerk?

 • Optimale afstemming

  Voor ons als coöperatie staat de continuïteit van onze leden en opdrachtgevers op nummer 1. We halen dan ook alles uit de kast voor oplossingen die volledig op jouw bedrijf en wensen zijn afgestemd.

 • Snel de juiste match

  Met een groot netwerk en een medewerkersbestand van meer dan 10.000 kandidaten in 7 sectoren, vinden wij altijd en snel de juiste uitzendkracht.

 • Kwaliteit

  Je bent verzekerd van gekwalificeerde en gedreven uitzendkrachten. Wij begeleiden onze medewerkers intensief en zorgen zo nodig voor extra scholing. Verder krijgen onze uitzendkrachten voortdurend de mogelijkheid om vakgerichte trainingen en cursussen te volgen, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen.

 • Volledige ontzorging of zelf online het uitzendtraject regelen

  Jij hebt bij AB Vakwerk de keus: volledige ontzorging of zelf het uitzenden regelen met payroll 2.0.

AB Vakwerk staat voor jou klaar!

Benieuwd wat wij op het gebied van uitzenden voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over onze online tool? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Laat jouw gegevens achter

Groen 1

Wat is het verschil?

Uitzenden vs Detacheren

Bij detachering staat de gedetacheerde of interim-professional onder contract bij het detacheringsbureau. De detacheringsovereenkomst betreft een vast urencontract, waarbij het bureau de gedetacheerde uitbetaalt en zorgt voor de opdrachten. Is een opdracht afgelopen en loopt er nog geen nieuwe? Dan betaalt het detacheringsbureau de medewerker met behoud van het contract gewoon door.

Bij een uitzendcontract ligt dat anders. Een uitzendkracht werkt op opdrachtbasis en het uitzendbureau fungeert alleen als tussenpersoon tussen de medewerker en de opdrachtgever. De medewerker krijgt alleen de uren uitbetaald die hij of zij gewerkt heeft en wordt niet doorbetaald als de opdracht is afgelopen. Een uitzendkracht heeft dus niet de salarisgarantie die iemand op basis van detacheren wel heeft.

De online uitzendoplossing

Uitzenden via payroll 2.0

Payroll 2.0 is de ultieme online oplossing die direct voorziet in jouw arbeidsvraag. Wij gaan voor het nieuwe uitzenden en dat gebeurt volledig online. Dankzij slimme zoektechnieken vind je via payroll 2.0 van AB Online direct geschikt personeel.

 • Schrijf en plaats zelf je vacature op onze website.
 • Heb zelf de controle over alle reacties en sollicitatiegesprekken.
 • Betaal hierdoor aanzienlijk minder!
Meer over payroll 2.0
Adobestock 107833557