Leden AB Vakwerk

Wij zijn er voor u

AB Vakwerk is in de jaren vijtig opgericht vanuit de kern: agrarische ondernemers die samenwerkten om hun bedrijf te versterken. Dat is nog steeds de essentie van wat wij doen: samenwerken en elkaar versterken. De agrarische sector speelt een belangrijke rol bij AB Vakwerk. Het zijn onze wortels en die kenmerkende agrarische mentaliteit zit in ons. Doelgericht, daadkrachtig en doen wat je zegt. Deze mentaliteit werkt ook uitstekend in andere sectoren.

Coöperatie AB Vakwerk

Als coöperatie biedt AB Vakwerk u als lid verschillende mogelijkheden. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze specialistische agrarische dienstverleningen. Denk bijvoorbeeld aan klauwverzorging, veescheren of stalreinigen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij de bedrijfscontinuïteitsregeling. Een regeling die de kern van onze organisatie vormt en ervoor zorgt dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is, ongeacht uw eigen situatie. 

Lid worden

Wilt u lid worden van de coöperatie AB Vakwerk. Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt. Of laat uw gegevens achter via een bel mij terug verzoek. Eén van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.