Word lid van de ledenraad!

Samen met andere leden bouwen aan de toekomst van coöperatie AB Vakwerk? Als ledenraadslid ben je de ogen en oren van de coöperatie. Ontwikkelingen die jij signaleert in jouw sector en omgeving zijn voor ons heel waardevol. Als ledenraadslid zit je aan tafel met het bestuur en de raad van commissarissen en maak je je sterk voor het belang van onze agrarische leden.

Adobestock 481832843
  • Schakel tussen de leden en de coöperatie
  • De raad vertegenwoordigt de belangen
  • Stuur een korte motivatie en CV voor 3 juli 2023

Kom jij de ledenraad van AB Vakwerk versterken?

Wat betekent lid zijn van de ledenraad voor jou?
Het biedt jou een mooie kans om bestuurlijke ervaring op te doen en het ledenbelang van AB Vakwerk te vertegenwoordigen. Daarnaast wordt je onderdeel van een groot agrarisch netwerk. Je komt ongeveer vijf maal per jaar bijeen en ontvangt hiervoor ook nog een mooie vergoeding.

Hoe maak jij het verschil als ledenraadslid?
Naast de belangrijke zeggenschapsrol die je vervult, weet je wat leden van AB Vakwerk belangrijk vinden. Je zet jouw specialisme in en durft een kritisch sparringpartner te zijn.

Meer over de Ledenraad
Onze ledenraad bestaat momenteel uit zestien leden en vormt de schakel tussen de leden en de coöperatie. De raad vertegenwoordigt de belangen van onze leden, fungeert als klankbord voor het bestuur en de raad van commissarissen en adviseert over de kwaliteit van de dienstverlening en de maatschappelijke betrokkenheid van de coöperatie. De ledenraad heeft daarnaast belangrijke bevoegdheden op het vlak van investeringen, onroerend goed, samenwerkingsverbanden en goedkeuring van de jaarrekening. Jaarlijks treden ledenraadsleden af om plaats te maken voor nieuwe ledenraadsleden. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste en betrokken ledenraadsleden.

Interesse?
Ben jij lid van de coöperatie AB Vakwerk en geïnteresseerd in onze ledenraad? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur een korte motivatie en CV voor 3 juli 2023 naar sveenstra@abvakwerk.nl. Ken je iemand in jouw netwerk die deze rol goed past? Deel dan deze vacaturetekst.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 18 juli 2023.

Ben je er nog niet helemaal uit, of wil je graag nog wat meer informatie. Neem dan gerust contact op met een van de coördinatoren van de ledenraad:

  • Antoon Langeveld      coördinator ledenraad regio Friesland               M (06) 25 58 01 09
  • Jan Groot                  coördinator ledenraad regio Noord-Holland       M (06) 13 52 36 64
Meer info?

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Saskia!

SVEENSTRA
Bestuurssecretaris
Saskia Veenstra
Stel een vraag