Goed nieuws voor jonge agrariërs

Onze coöperatie garandeert al vanaf 1959 de bedrijfscontinuïteit van agrarische bedrijven. Die zekerheid willen wij ook aan jonge agrarische ondernemers bieden. AB Vakwerk focust daarom nadrukkelijk op jouw generatie en geeft korting op de bedrijfscontinuïteitsregeling aan jonge ondernemers tot 35 jaar. De korting kan oplopen tot ruim 1.000 euro. Dit geldt voor nieuwe, maar ook bestaande leden van onze coöperatie. De korting wordt automatisch verrekend op de factuur van de bedrijfscontinuïteitsregeling. Er wordt daarbij gekeken naar de leeftijd per 31 december.

Moderne regeling

De bedrijfscontinuïteitsregeling van AB Vakwerk is een moderne regeling. Lang niet alle jonge agrariërs weten bijvoorbeeld dat ook de tijdelijke vervanging na de geboorte of adoptie van een kind is opgenomen in de regeling.

 

Tarieven 2024 bedrijfscontinuïteitsregeling jonge leden

Jongerentarief 24
Meer weten over de BCR?

Het werk op jouw bedrijf moet doorgaan en er kan altijd iets gebeuren. Ook als je jong bent. Benieuwd wat de bedrijfscontinuïteitsregeling is en wat de mogelijkheden zijn? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kan je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870

 

Laat jouw gegevens achter