Bedrijfscontinuïteitsregeling

Het werk op jouw bedrijf moet doorgaan, ook bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ons bedrijfscontinuïteitsplan biedt uitkomst! AB Vakwerk is een coöperatie; van en voor leden. Als lid van onze coöperatie neem jij automatisch deel aan de bedrijfscontinuïteitsregeling (BCR) en krijg je gegarandeerd hulp op jouw bedrijf, mocht dat nodig zijn. Een hele zorg minder voor jou of degene die achterblijft. Niet voor niets zijn al ruim drieduizend agrarische ondernemers lid van de coöperatie AB Vakwerk.

Tarieven BCR

Als lid betaal je jaarlijks contributie. De hoogte van de contributie is gekoppeld aan de optie die je kiest voor jouw lidmaatschap. Dit bepaalt de korting die jij krijgt op onze bedrijfscontinuïteitsregeling gerelateerde dienstverlening. Hieronder tref je een overzicht van de opties die wij aanbieden in 2024.

Tarieven 2024

Bcrtarief 24

Nog geen lid van AB Vakwerk?

Wil jij lid worden van de coöperatie AB Vakwerk? Neem dan contact op met één van onze agri-specialisten of meld je hier aan. 

 

Extra korting voor leden onder de 35

Ben jij jonger dan 35 jaar en wil je lid worden van onze coöperatie? Dan hebben wij een prachtige aanbieding voor jou! Meer weten over deze actie? Bezoek onze actiepagina!

Meer weten over de BCR?

Het werk op jouw bedrijf moet doorgaan. Benieuwd wat de bedrijfscontinuïteitsregeling is en wat de mogelijkheden zijn? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kan je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870

 

Laat jouw gegevens achter