inloggen contact Zoeken menu
Solliciteer nu

Bedrijfscontinuïteitsregeling van AB Vakwerk

Gegarandeerd continuïteit van uw bedrijf

Het werk op uw bedrijf moet doorgaan, ook bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Onze Bedrijfscontinuïteitsregeling biedt uitkomst! AB Vakwerk is een coöperatie; van en voor leden. Als lid van onze coöperatie neemt u automatisch deel aan de Bedrijfscontinuïteitsregeling en krijgt u gegarandeerd hulp op uw bedrijf, mocht dat nodig zijn. Een hele zorg minder voor u of degene die achterblijft. Niet voor niets zijn al ruim vierduizend agrarische ondernemers lid van de coöperatie AB Vakwerk.

Als lid betaalt u jaarlijks contributie. De hoogte van de contributie is gekoppeld aan de optie die u kiest voor uw lidmaatschap. Deze bepaalt de korting die u krijgt op onze Bedrijfscontinuïteitsregeling gerelateerde dienstverlening. Hieronder treft u een overzicht van de opties zoals wij die aanbieden in 2018.

tarieven-bcr-2018

Bent u lid van AB Vakwerk én wilt u gebruikmaken van een andere optie, dan kunt u dit uiterlijk voor 31 december wijzigen via uw ledenportal. De nieuwe optie gaat in per 1 januari van het jaar daaropvolgend. Alle bepalingen van het lidmaatschap en de Bedrijfscontinuïteitsregeling leest u terug in ons Coöperatiereglement.

Nog geen lid van AB Vakwerk?

Wilt u lid worden van de coöperatie AB Vakwerk? Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt. Onze medewerkers staan u graag te woord.