Word lid!

Zorgeloos boeren. Ondernemen met toekomstperspectief. Met beide benen stevig in de landbouwgrond blijven staan. Dat bieden wij onze leden, mede dankzij voordelige agrarische dienstverlening. We spelen in op ontwikkelingen in een sector die nooit stilstaat. Onze AB Vakschool leidt kandidaten in verschillende leerlijnen op tot agrarische vakkrachten.

Jong Gezin Breed
  • Lid worden al vanaf € 100,-
  • Ruim 3600 leden in Friesland en Noord-Holland
  • Korting dankzij ons ledenvoordeel

Onze kijk op de wereld van onze leden

Binnen de agrarische sector gebeurt er veel. Door de komst van robotisering, schaalvergroting en een toenemende diversiteit ondervinden agrarische bedrijven een toenemende kwetsbaarheid. Ook staat de sector onder druk door maatschappelijke ontwikkelingen als onder andere de vergrijzing. Goede vakkrachten trekken naar andere sectoren.

Mede versterkt door een krimpende sector is instroom niet langer vanzelfsprekend. Tegelijkertijd is er een structureel tekort aan goed geschoolde agrarische krachten. Dit terwijl de vraag naar agrarische diensten groeit. AB Vakwerk speelt hierop in door de ontwikkeling van de AB Vakschool Agri. In verschillende leerlijnen worden kandidaten opgeleid tot medewerkers met de kennis die nodig is om te starten in een functie binnen de agri.

Op deze manier wil AB Vakwerk ervoor zorgen dat haar leden zorgeloos kunnen boeren. Daarom werken wij samen met onze leden om werk van vakwerk te maken door het continu ontwikkelen van mensen, netwerken én technologie.

 

Nog geen lid van AB Vakwerk?

Wil jij lid worden van de coöperatie AB Vakwerk? Laat dan je gegevens achter in het formulier hiernaast of neem direct contact op met onze sectorspecialisten agri op 088-7301870.

Meer info?

Wil je meer weten over alle voordelen van het lidmaatschap van de coöperatie? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kan je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870

 

Laat jouw gegevens achter