Agrarische dienstverlening

Agrarische dienstverlening via AB Vakwerk

AB Vakwerk is specialist op het gebied van agrarische dienstverlening. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief als agrarisch dienstverlener en beschikken daardoor over zeer veel specialistische kennis in de sectoren Agri & Food. Hierdoor kunnen wij u altijd helpen! Of u nu op zoekt bent naar iemand die u kan helpen met klauwverzorgen, iemand die u kan helpen met aardappelselectie of hulp bij het scheren van uw vee, AB Vakwerk heeft het personeel waar u naar zoekt.

De juiste mensen met de juiste mentaliteit

Al onze medewerkers zijn Vakwerkers! Stuk voor stuk zijn opgeleid tot specialisten en beschikken zij over de nodige kennis en vaardigheden om u te kunnen helpen. Allen Vakmensen met de mentaliteit van een harde werker!

Meer weten?

Wilt u meer weten over één van onze agrarische diensten? Navigeer dan via het menu bovenaan de pagina naar de dienst waar u meer informatie over wilt hebben. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om verdere details door te spreken.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld