Agrarische dienstverlening

AB Vakwerk is specialist op het gebied van agrarische dienstverlening – al meer dan 60 jaar! We hebben veel specialistische kennis in de sectoren agri en food. Met die kennis kunnen wij je altijd van dienst zijn! Of je nu een klauwverzorger zoekt, iemand die kan helpen met aardappelselectie of hulp bij het scheren van vee: AB Vakwerk heeft voor iedere klus het juiste personeel. Hieronder vind je al onze diensten en kunt je direct een specialist inplannen.

Diensten per bedrijf

Melken

Kan jouw veestapel wel een pedicure of goede scheerbeurt gebruiken? Moeten de uiers onthaard worden of zoek je een andere dienst voor je melkvee? Bekijk hier alle diensten!

Schapenscheren 1

Is het weer tijd om de schapen hun jas uit te doen? Of wil jij graag weten welke geiten of schapen er drachtig zijn? Bekijk hier alle diensten die wij aanbieden voor schapen en geiten.

14157403 Xxl

Op zoek naar selecteurs voor jouw gewassen? Wil jij graag een goede oogst en een gezond gewas? Hier vind je alle diensten in de akkerbouw!

Tulpen

Als tulpenkweker is de gezondheid van jouw tulpen het allerbelangrijkst. Goede zorg in de vorm van tulpenselectie levert de mooiste bloemen op.

Pluimveehouderij

Extra paar handen nodig in je pluimveebedrijf? Of is de stal toe aan grondig onderhoud? Een van onze specialisten in pluimvee schiet je te hulp!

Varkenshouderij

Tijdelijke ondersteuning nodig op de varkenshouderij? Of last van ongedierte in of rondom de stal? Wij zorgen dat de gezondheid van jouw bedrijf niet in de problemen komt.

Overige diensten

Vloer Coaten

Last van gladde vloeren, stomp gereedschap of is jouw stal toe aan een grondige reiniging? Bekijk al onze diensten op het gebied van stal- en gereedschapsonderhoud.

Knaagdierbestrijding 2

Last van ratten, mollen of ander ongedierte? Of dit soort ongedierte juist voorkomen door preventieve maatregelen? Bekijk onze ongediertebestrijdingsdiensten!

RIE Kl

Veiligheid boven alles! Je wil alles doen aan de veiligheid op jouw erf. Je wilt immers voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Maar hoe doe je dit? Los van je gezonde verstand gebruiken is er ook een handig hulpmiddel, namelijk de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E).

Echte vakwerkers

De juiste mensen met de juiste mentaliteit

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk opgeleid tot specialisten. Vakwerkers noemen we ze ook wel. Onze vakmensen hebben een gezonde dosis werklust en een ongekende werkmentaliteit. Ze beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Op onze Vakwerkers kun je bouwen!