Klauwverzorging: het belang van gezonde klauwen

Heeft jouw veestapel last van klauwziekten? Is de productie van jouw koe lager dan het zou moeten zijn? Laat dan eens kijken naar de gezondheid van de klauwen van het vee.

Direct inplannen
X Ivn 1047

Het belang van goede klauwverzorging

Het belang van goede en gezonde klauwen is een basis voor de gezondheid van een koe. Gezonde klauwen zorgen voor een vitale koe met betere productie. Koeien die last hebben van klauwziekten (bijv. Mortellaro of stinkpoot) kosten juist geld. Niet alleen door het gebruik van medicatie, maar ook door het verlies in productie. Goede klauwverzorging is dan ook essentieel voor een gezonde veestapel.

Klauwverzorging via AB Vakwerk

Met behulp van klauwverzorging via AB Vakwerk weet jij zeker dat de klauwgezondheid van je veestapel optimaal is. Onze klauwbekappers zijn gespecialiseerd en in staat om al jouw vee optimaal te bekappen. Hiervoor bieden wij twee verschillende vormen van klauwverzorging: curatieve en preventieve klauwverzorging. Curatieve klauwverzorging wordt ingezet wanneer een ziekte reeds aanwezig is. Preventief klauwverzorging is een continue vorm van klauwverzorging, waarbij de focus ligt op het voorkomen van klauwziekten.

Klauwverzorging voor jouw veestapel

Wil jij niet onnodig geld verliezen? Wil je er zeker van zijn dat jouw veestapel in topconditie is en kan presteren op het gewenste niveau? Laat ons dan de klauwen van jouw vee verzorgen. Plan direct een afspraak met ons in via onderstaand knop. Wij komen dan zo snel mogelijk langs.

Specialist inplannen
Meer info?

Meer weten over klauwverzorging en alle mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Lid van AB Vakwerk? Dan kun je voor deze dienst jouw ledenvoordeel gebruiken! Dat houdt in: maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer weten over het ledenvoordeel? Of nog geen lid van AB Vakwerk? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Word lid!