Detacheren

U wilt graag een (extra) medewerker maar ziet de administratieve rompslomp die hierbij komt kijken niet zitten? Dan is detachering een ideale oplossing voor u!

Wanneer u gebruik maakt van detachering zal een medewerker van AB Vakwerk één of meerdere dagen per week op uw bedrijf ingezet worden. U heeft hierdoor dus in feite een eigen werknemer. Grote verschil is alleen dat deze medewerker bij ons onder contract staat.

Het voordeel van detacheren

Wanneer u gebruik maakt van detacheren zorgt AB Vakwerk voor alle administratie. Daarnaast zorgen wij ook voor de uitbetaling van het salaris en kunnen wij ondersteunnen bij het werven en selecteren van uw medewerker. Daarnaast heeft detacheren ook als voordeel dat u geen werkgeversrisico meer heeft. Dit risico dragen wij waardoor het natuurlijk extra interessant voor u is!

Afhankelijk van uw sector ontvangen gedetacheerde medewerkers van AB Vakwerk een vast salaris volgens onze CAO bedrijfsverzorging of volgens de CAO voor uitzendkrachten. Dit is afhankelijk van de betreffende sector. Tevens biedt AB Vakwerk een aantal secundiare arbeidsvoorwaarden (CAO afhankelijk). Denk hierbij aan reiskostenvergoeding en/of werkkleding.

Meer weten over detacheren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor detacheren van medewerker voor uw bedrijf? Neem dan contact met een vestiging bij u in de buurt.

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld