Vloer coaten = geld besparen

Een betonvloer in een stal of schuur slijt en is daardoor na een aantal jaren aan vervanging toe. Door slijtage is de vloer niet meer glad en kunnen er gaten, scheuren en andere oneffenheden ontstaan. Het compleet vervangen van een vloer is echter een kostbare aangelegenheid. Heb jij momenteel de financiën niet, maar wil je wel graag de stalvloer aanpassen? Dan is vloer coaten een ideale optie voor jou!

Vloer Coaten

Mogelijkheden voor vloer coaten

De coating bestaat uit een speciale hars waarmee de vloer wordt geëgaliseerd. Na het drogen ontstaat een vlak en strak eindresultaat en is de vloer geheel vloeistofdicht. Het opnieuw coaten van de vloer is een techniek die dus ook in het tanklokaal of de melkstal kan worden toegepast.

Bij het coaten van vloeren in een melkstal, of een ander deel waar dieren lopen, bestaat er de mogelijkheid om een korrel bij te mengen, waardoor de ondergrond ruwer wordt en dieren niet uitglijden. Op de voergang zorgt de coating ervoor dat het voer de hele dag door smakelijk blijft, omdat bacteriën minder kans krijgen om het voer aan te tasten.

Specialisme van AB Vakwerk

Het coaten wordt uitgevoerd door een specialist van AB Vakwerk. Door de juiste voorbereiding en het mengen van de verschillende ingrediënten wordt een optimale coating samengesteld. De coating wordt vervolgens aangebracht op een goed gereinigde vloer. Na het coaten beschik jij weer over een strakke en vlakke vloer, zonder dat daar hoge vervangingskosten aan te pas komen.

Jouw vloer laten coaten?

Wil jij jouw stalvloer er ook als nieuw uit laten zien? Laat jouw vloer coaten, bespaar kosten en verhoog de veiligheid in de stal. Interesse? Laat het ons direct weten via het groene contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info?

Meer weten over vloer coaten en alle mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. Liever niet afwachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Krijg maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer informatie over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!