Stal reinigen

Mag jouw erf er wel wat netter uitzien? Zijn de stallen of machines erg vies? Wil je alles graag eens goed schoonmaken, maar beschik je niet over de benodigde apparatuur? Een van onze medewerkers gaat ermee aan de slag. Jouw stallen maken we binnen mum van tijd weer brandschoon en hygiënisch!

Stalreinigen

Professionele stalreiniging

Wij beschikken over een aantal professionele stoomcleaners waarmee wij jouw apparatuur/gebouwen snel en grondig schoon kunnen maken. De stoomcleaners werken met warm water onder hoge druk, waarmee oppervlaktes zeer effectief worden gereinigd. Voordeel hiervan is dat het warme water ervoor zorgt dat het vuil makkelijker losmaakt.

Inclusief Vakwerker!

De stoomcleaner verhuren we in combinatie met een medewerker van AB Vakwerk die is gespecialiseerd in het reinigen met een stoomcleaner. Hierdoor kan jij het werk dus met een gerust hart uit handen geven. Wil jij jouw stal ook grondig gereinigd hebben? Neem dan contact met ons op via het groene formulier of bel naar 088-7301870.

Meer info?

Meer weten over het reinigen van je stal? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. Of bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Krijg maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer informatie over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!