Gladde vloeren? Voorkom ongevallen!

Een gladde vloer is een gevaar voor mens en dier. Je moet er toch niet aan denken dat je aan het werk bent in de stal en opeens uitglijdt waardoor je iets breekt? Of dat jouw veestapel op een slecht begaanbare vloer staat waardoor ze minder vaak bij het voerhek komen en de melkproductie negatief beïnvloed wordt? Ook last van gladde stalvloeren? Laat ze door ons opruwen!

Vloeropruwen 2106

Voordelen vloeropruwen

Ruwe vloeren bevorderen de activiteit van de veestapel. Dit zorgt ervoor dat tochtige koeien sneller zijn te herkennen. Goed begaanbare vloeren hebben daarnaast een positieve invloed op de melkproductie. Jouw koeien worden namelijk actiever en verschijnen hierdoor vaker aan het voerhek.

Dé manier om vloeren op te ruwen is door sleuven te frezen in het oppervlak van roosters en dichte vloeren. Hiervoor hebben wij een aparte diamantfreesmachine die dit zeer snel en effectief kan. Daardoor zit je dus ook nooit te lang in de rotzooi.

 

Geen risico lopen?

Wacht dan niet langer en laat vandaag de stalvloer nog opruwen. Laat via het formulier hiernaast jouw gegevens bij ons achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Liever bellen? Via 088-7301870 kun je ons direct bereiken.

Meer info?

Meer weten over vloer opruwen en alle mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Als lid van AB is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Daarmee krijg je 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts. Nog geen lid? Of meer weten over ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande knop.

Word lid!