Werken en leren in de agrarische sector

De agrarische sector is springlevend! Dankzij melkveehouders en akkerbouwers kan heel Nederland genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd. Maar agri is meer dan alleen koeien melken en aardappels rooien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bloemen en sierplanten die kleur aanbrengen in en rondom ons huis? Ga jij graag met dieren om en kun je als de beste gewassen verzorgen? De AB Vakschool brengt je in contact met een agrarisch leerbedrijf waar je direct kunt werken en leren!

Volledig Agri
Agri5

Leer de basis van het melken bij een melkveehouderij bij jou in de buurt. Binnen drie weken heb je alles onder de knie! Het ambitieuze type? Groei via ons door van melker naar allround agrarisch medewerker.

Agri4

Geschoold of omgeschoold worden tot akkerbouwer? Wij leiden je op tot ware gewassengoeroe. In een jaar tijd word je omgetoverd tot expert in aardappels selecteren, bieten zaaien of granen verzorgen. De keuze is aan jou!

20180502 MR 205943 LR

Er staat jou een rooskleurige toekomst tussen de bloembollen te wachten! Modderige bloembollen worden niet zomaar prachtig kleurrijke bloesems. Dankzij de AB Vakschool leer je hoe je ze moet selecteren, beoordelen en verzorgen.

Agri4

Thuis in de tuinbouw? Of klaar voor een switch naar deze bruisende branche? Wij halen de plantenverzorger in jou naar boven! Bij een leerbedrijf in jouw omgeving leer je de fijne kneepjes van het tuinbouwvak.