Trainingen grond-, weg- en waterbouw

De GWW maakt ons leven een stuk comfortabeler. Waar zouden we anders zijn zonder gas, water en licht? Maar ook ons huis werd gebouwd en de straat aangelegd door vakmensen uit deze sector. Veel hebben we te danken aan de GWW. Als grondwerker, voorman of monteur heb je vaak een aantal certificaten nodig. Daar helpen we je graag een handje bij.

Functiegerichte trainingen

Op zoek naar functie-specifieke cursussen en trainingen? Naast BEI-VOP en VIAG-VOP trainen we onder andere ook in werken met asbest, verontreinigde grond en waterdistributie. De meeste duren slechts 1 dag!

Bekijk ons aanbod korte opleidingen, meld je aan en word een kanjer in de grond-, weg- en waterbouw.

Bekijken

Algemene trainingen

VCA Basis

Veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. De VCA Basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende functie. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis beheerst van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

VCA VOL

Heb je een leidinggevende rol of ben je zzp’er? Dan heb je VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) nodig. Zo weet je precies hoe jij en je eventuele medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving.

VCA Online

Voor iedereen die zich zelfstandig wil voorbereiden op het examen Basisveiligheid VCA is er de unieke online module met een groot aantal oefenvragen. Je kunt binnen 24 uur starten met deze online module.

Bedrijfshulpverlening

De BHV’er (bedrijfshulpverlener) is dé aangewezen persoon binnen het bedrijf voor eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het in noodsituaties evacueren van werknemers. Geadviseerd wordt om deze training jaarlijks te herhalen.

Veilig werken langs de weg

Dankzij deze veiligheidstraining van 1 dag krijg je inzicht in de aansprakelijkheid, risico’s en problemen die kunnen ontstaan bij wegafzettingen. De cursus ‘Veilig werken langs de weg’ breng je op de van de Arboregels en geeft een helder beeld van de praktijkrichtlijn CROW 96B.

Opleiding Uitvoerder

Laat van je horen!

Wil je een specifieke training, cursus of opleiding volgen? Of zou je graag meer weten over ons trainingsaanbod? Jouw sectorspecialist staat klaar om je verder te helpen. Vul het formulier hieronder in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Je kunt ons direct bereiken op 088-7301870.