Trainingen techniek

Technisch werk vereist een hoop kennis en vaardigheid. Om aan te tonen dat jij daarover beschikt, moet je vaak certificaten kunnen laten zien. Daar kan AB Vakwerk je mee helpen! Bij ons volg je functiegerichte trainingen zoals een cursus lassen, plaatwerken, draaien, frezen of verspanen. Maar ook de vereiste VCA-certificaten kun je via ons behalen.

Functiegerichte trainingen

Klaar om een aantal nuttige cursussen te volgen? Deze papieren staan uitstekend op je cv! Zo maak jij jezelf onweerstaanbaar voor bedrijven in de technieksector. Ontdek alles over montage en onderhoud. Leer metaal bewerken en tekeningen lezen. En groei door van technisch talent tot gekwalificeerde vakkracht.

Bekijken

Algemene trainingen

VCA Basis

Veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. De VCA Basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende functie. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis beheerst van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

VCA VOL

Heb je een leidinggevende rol of ben je zzp’er? Dan heb je VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) nodig. Zo weet je precies hoe jij en je eventuele medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving.

VCA Online

Voor iedereen die zich zelfstandig wil voorbereiden op het examen Basisveiligheid VCA is er de unieke online module met een groot aantal oefenvragen. Je kunt binnen 24 uur starten met deze online module.

Bedrijfshulpverlening

De BHV’er (bedrijfshulpverlener) is dé aangewezen persoon binnen het bedrijf voor eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het in noodsituaties evacueren van werknemers. Geadviseerd wordt om deze training jaarlijks te herhalen.

Zonnepanelen Vakschool

Laat van je horen!

Wil je een specifieke training, cursus of opleiding volgen? Of zou je graag meer weten over ons trainingsaanbod? Jouw sectorspecialist staat klaar om je verder te helpen. Vul het formulier hieronder in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Je kunt ons direct bereiken op 088-7301870.