Agrarische trainingen

De juiste papieren nodig voor een sollicitatieprocedure? Of gewoon tijd voor een jaarlijkse opfriscursus? Goed voor je cv en al helemaal voor de agrarische sector! Voor de melkveehouderij en akkerbouw bieden we allerlei trainingen en cursussen aan. Verbreed je kennis en pas het direct toe in de praktijk.

Agri4

Bekijk ons trainingsaanbod in de akkerbouw

Agri5

Bekijk ons trainingsaanbod in de melkveehouderij

Algemene trainingen

VCA Basis

Veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. De VCA Basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende functie. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis beheerst van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

VCA VOL

Heb je een leidinggevende rol of ben je zzp’er? Dan heb je VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) nodig. Zo weet je precies hoe jij en je eventuele medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving.

VCA Online

Voor iedereen die zich zelfstandig wil voorbereiden op het examen Basisveiligheid VCA is er de unieke online module met een groot aantal oefenvragen. Je kunt binnen 24 uur starten met deze online module.

Bedrijfshulpverlening

De BHV’er (bedrijfshulpverlener) is dé aangewezen persoon binnen het bedrijf voor eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het in noodsituaties evacueren van werknemers. Geadviseerd wordt om deze training jaarlijks te herhalen.

Keuring gereedschap

Op de werkvloer mogen gereedschappen, machines en installaties geen gevaar opleveren voor de werknemers. Daarom moeten werkgevers deze arbeidsmiddelen periodiek laten keuren. Via deze training kun jij elektrisch handgereedschap volgens NEN-3140 en EN-50110.

Basisvaardigheden MIG/MAG lassen

Eenvoudig laswerk vereist? Wel zo prettig als jij dat zelf kan. Naast kennis van apparatuur en het proces vraagt verantwoord lassen een zekere handvaardigheid. In deze training leer je via praktijkopdrachten eenvoudig laswerk maken, zoals het aanlassen van schetsplaten.

Laat van je horen!

Wil je een specifieke training, cursus of opleiding volgen? Of zou je graag meer weten over ons trainingsaanbod? Jouw sectorspecialist staat klaar om je verder te helpen. Vul het formulier hieronder in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Je kunt ons direct bereiken op 088-7301870.