Trainingen industrie

Kranen, heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers: in de industriesector kom je heel wat grote machines tegen. Vanzelfsprekend mag je niet zomaar achter het stuur stappen van zo’n bakbeest. Je moet eerst een training volgen om jouw machine te mogen bedienen. En ook als je een vrachtwagen (met aanhanger) gaat besturen moet je een specifiek rijbewijs hebben. Gelukkig hebben wij voor alle eisen een passende cursus.

Functiegerichte trainingen

Op zoek naar trainingen die specifiek zijn voor de industrie? Bij AB Vakwerk kun je snel jouw heftruck- of reachtruckcertificaat behalen. Leer hoe je lasten veilig aanslaat en verplaatst. En voor rijbewijs C, E en code 95 zit je bij ons ook goed. We bieden zelfs een opleiding van een jaar aan tot procesoperator A! Bekijk hier onze functiegerichte trainingen.

Bekijken

Algemene trainingen

VCA Basis

Veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. De VCA Basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende functie. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis beheerst van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

VCA VOL

Heb je een leidinggevende rol of ben je zzp’er? Dan heb je VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) nodig. Zo weet je precies hoe jij en je eventuele medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving.

VCA Online

Voor iedereen die zich zelfstandig wil voorbereiden op het examen Basisveiligheid VCA is er de unieke online module met een groot aantal oefenvragen. Je kunt binnen 24 uur starten met deze online module.

Bedrijfshulpverlening

De BHV’er (bedrijfshulpverlener) is dé aangewezen persoon binnen het bedrijf voor eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het in noodsituaties evacueren van werknemers. Geadviseerd wordt om deze training jaarlijks te herhalen.

Nederlands voor anderstaligen

Is Nederlands niet jouw moedertaal? Een nieuwe taal leren kan best moeilijk zijn. Bovendien is onze taal niet de makkelijkste. Maar op je werk wil je wel graag goed kunnen communiceren met je werkgever en andere werknemers. Daarom bieden wij de cursus ‘Nederlands voor anderstaligen’ aan. Deze cursus is opgedeeld in twee varianten: voor Poolstaligen en voor overige moedertalen.

Daniel De Boer Nauta Heeg KL

Laat van je horen!

Wil je een specifieke training, cursus of opleiding volgen? Of zou je graag meer weten over ons trainingsaanbod? Jouw sectorspecialist staat klaar om je verder te helpen. Vul het formulier hieronder in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Je kunt ons direct bereiken op 088-7301870.