Wat is payroll 2.0?

In het verleden werknemers verloond via payroll? De laatste jaren is er veel veranderd. Zo gaf de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) flexibel werk een ander karakter. Payroll in de klassieke vorm is daarom sinds 2020 niet meer mogelijk via AB Vakwerk. Maar elk einde kent een nieuw begin! Als alternatief voor het inzetten van flexwerkers lanceerden wij payroll 2.0. Vraag en aanbod komen samen op het platform van onze eerste online vestiging: AB Online.

Wat betekent payroll?

Bij payroll geef je jouw juridische werkgeverschap uit handen. Klinkt misschien ingrijpend, maar het heeft veel voordelen. Zo loop je geen werkgeversrisico’s meer, omdat de medewerkers bij ons op de loonlijst staan. Werken doen ze natuurlijk wel gewoon bij jou. Jij selecteert en stuurt je eigen personeel aan én maakt onderling afspraken over salaris en werkuren. Wij nemen alle administratieve, financiële en juridische lasten van je over. We zorgen dat je medewerkers juist worden ingeschaald en op tijd hun loon krijgen. En ook premies, verzekeringen, verzuimbegeleiding en pensioenregeling verzorgen we voor je. Zo zie je niets over het hoofd en kun je je volledig richten op het ondernemen.

Payroll 2.0 iets voor jou?

Benieuwd of payroll 2.0 een oplossing kan bieden voor jouw onderneming. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Laat jouw gegevens achter

Payroll Schema 2 Tekengebied 1 Kopie

Beter dan payroll

AB Online heeft een online oplossing die direct voorziet in iedere arbeidsvraag. Op ons platform kun je eenvoudig aanvragen uitzetten en matchen.

AB Online focust zich vol op het slim samenbrengen van de ondernemer en de werkzoekende via online uitzenden, detacheren en werving & selectie. En dat allemaal zonder onnodige overhead. Zo kunnen we tegen een vlijmscherp tarief aan jouw instroombehoefte voldoen. Wij gaan verder dan payroll. En dat regel je lekker eenvoudig online, maar altijd met specialisten als je een vraag hebt.

  • regel je personeelszaken online in ons gratis HR-portaal;
  • geen werkgeversrisico’s en geen omkijken naar administratie;
  • omrekenfactor vanaf 1,71;
  • pensioen via StiPP;
  • 4 jaar flexibiliteit.
Wat kost payroll 2.0?