Zijn de veescheermessen al scherp?

Het is herfst en de koeien gaan op stal; hét moment om runderen te scheren. Maar dan kom je erachter dat jouw veescheermessen niet meer scherp zijn. Een groot probleem, want zo gaat het scheren niet lukken. De oplossing? AB Vakwerk! Wij hebben jarenlange ervaring in het slijpen van veescheer-, hoef- en bekapmessen en bieden je graag een helpende hand. Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw veeschaar ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om de beste kwaliteit te leveren.

Veemessen Slijpen

Hoe werkt het?

Stuur de messen en/of veeschaar per post naar één van de onderstaande adressen. Binnen 24 uur worden de messen weer vlijmscherp bij jou terugbezorgd*.

AB Vakwerk
Industrieweg 60
1775 PW Middenmeer

of

AB Vakwerk
Zeilmakersstraat 19
8601 WT Sneek

*Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Veescharen zijn mogelijk langer onderweg, omdat reparatie en onderhoud extra tijd vergt.

Meer info?

Meer weten over het slijpen van de messen Laat jouw gegevens hieronder achter, dan hoor je snel van ons. Zelf contact opnemen? We zijn direct te bereiken via 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Krijg maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer informatie over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!