Mollenvangen

Niets vervelender dan mollen! Jouw prachtige grasmat verpest door de hopen van deze dieren. Erg lastig, zeker omdat dit negatieve gevolgen heeft voor de opbrengst van uw grasland. Heb jij ook last van mollen en wil je hier iets aan doen? Dan kunnen wij jou helpen!

Direct inplannen
Mollen Vangen 1

Mollen bestrijden via AB Vakwerk

Wanneer je gebruikmaakt van de dienst mollen bestrijden, komt een specialist van AB Vakwerk bij je langs. Vaak is dat in het voorjaar, maar ook in zachte herfst- of wintermaanden kun je last hebben van mollen. Samen met jou gaan we onderzoeken op welke manier de dieren het beste bestreden kunnen worden.

Na een uitgebreide analyse gaan onze medewerkers aan de slag om ervoor te zorgen dat de mollen gevangen worden en jouw grasland weer vrij is van mollen. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van mollen bestrijden en kunnen jou dan ook zeer goed helpen.

Geen onnodig verlies

Bestrijding van mollen zorgt ervoor dat er geen verdere verspreiding plaatsvindt en dat de schade aan het grasland beperkt blijft. Hierdoor komt de opbrengst van het grasland ook niet in gevaar en zal er geen onnodig verlies worden geleden.

Bescherm jouw grasland!

Laat AB Vakwerk zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dan kunnen we direct samen met jou gaan werken aan de oplossing voor jouw probleem. Plan via onderstaande button direct een afspraak met ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om aan de slag te gaan!

Specialist inplannen
Meer info?

Meer weten over het bestrijden van mollen? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Oude Foto Besturen

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan kun je voor deze dienst jouw ledenvoordeel gebruiken. Zo krijg je 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer weten over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik op onderstaande button. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!