De koeien de vacht weer uit: wij helpen je graag!

De zomer is weer voorbij, de koeien komen weer op de stal. Het moment om de dieren te scheren. Een flinke klus die elk jaar een hoop tijd kost. Waarom zelf tijd hieraan verspillen als je dit ook kunt laten doen? Voorkom een hoop werk en laat AB Vakwerk deze klus van je overnemen. Onze specialisten beschikken over hun eigen scheerapparaten en werken op hygiënische wijze. Ze maken gebruik van grondig gereinigd materiaal en dragen wegwerpoveralls.

Veescheren

Waarom koeien scheren?

Geschoren koeien zijn doorgaans schoner en gezonder dan ongeschoren koeien. Eenmaal geschoren, kunnen de dieren beter hun warmte kwijt. Hierdoor is de kans op luchtweginfecties en huidparasieten kleiner. Zeker bij hoogproductieve koeien is dit erg belangrijk. Wij scheren al jouw koeien snel, stil, rustig en vakkundig in één dag. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

De koeien uit de vacht?

Wacht dan niet langer! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Meer info?

Meer weten over veescheren en alle mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben je lid van AB? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel voor deze dienst te gebruiken. Daarmee krijg je 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts. Meer lezen over het inzetten van jouw ledenvoordeel? Of ben je nog geen lid, maar overweeg je een lidmaatschap bij AB Vakwerk? Druk op de knop hieronder voor meer informatie.

Word lid!