Op zoek naar een melker?

Je hebt een grote veestapel die elke dag gemolken moet worden. Werk dat veel tijd kost. Er zou hiervoor toch een makkelijker manier moeten zijn...? Een manier waardoor je zelf minder tijd kwijt bent aan dit geheel? Deze manier is er nu in de vorm van een melker via AB Vakwerk!

Melken

Ervaren melkers

Onze melkers zijn allen ervaren melkers. Ze zijn opgeleid om te werken met verschillende apparatuur en kunnen daardoor altijd helpen. Ook melken met behulp van een robot is geen probleem voor ze. Door constante training en opleiding zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze jou helpen om het melkproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Direct een melker inplannen

Wil jij direct tijd besparen? Wil je samen met onze melker(s) aan de slag gaan? Of wil je het complete melkproces uit handen geven? Welke wens jij ook hebt, wij kunnen hiermee helpen. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Melker nodig?

Wil je meer informatie over beschikbare melkers bij jou in de buurt? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Krijg maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer informatie over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op de button hieronder. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!