Robotmelken: geef de regie uit handen

Heeft jouw bedrijf een melkrobot, maar weet je niet helemaal hoe je hiermee overweg moet? Of zoek je juist (structurele) hulp of een robotwacht die eenvoudig problemen op kan lossen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Ook als het om robotmelken gaat, hebben wij de juiste Vakwerker voor de klus!

Robotmelken 1

Melkrobot-specialisten van AB Vakwerk

Hulp nodig bij robotmelken? Onze Vakwerkers zijn de specialisten waar jij naar op zoek bent. Allemaal gecertificeerde specialisten die per merk en type melkrobot getraind zijn. Daarnaast volgen zij ook regelmatig bijscholingscursussen om hun kennis op peil te houden. Oftewel, zij kunnen altijd de beste service bieden. Of dit nu is bij het melken met de robot, het oplossen van problemen of samen kijken naar mogelijkheden om het werkproces van robotmelken verder te optimaliseren. Bij onze medewerkers is jouw bedrijf altijd in goede handen.

Dag en nacht bereikbaar

Los van onze medewerkers kun je ons ook dag en nacht bereiken. Dus ook wanneer er midden in de nacht een probleem ontstaat met de melkrobot kun je contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Robotmelken via AB Vakwerk?

Op zoek naar de beste hulp bij robotmelken? Wacht dan niet langer! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Robotmelker nodig?

Meer weten over robotmelken en alle mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan kun je jouw ledenvoordeel gebruiken voor deze dienst. Zo krijg je maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts. Meer weten over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Nog geen lid van AB? Dan vind je hier ook meer informatie over het lidmaatschap.

Word lid!