Werken en leren in de installatietechniek

Het is tegenwoordig vrij normaal geworden. Maar je kunt nergens om je heen kijken zonder een staaltje installatietechniek tegen te komen. Verlichting, zonnepanelen, communicatie, verwarming, sanitair: technische installaties laat het werken. Ze zijn onmisbaar geworden in onze samenleving. Wil jij leren installeren? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij leiden je in korte tijd op en installeren jou in een kansrijke toekomst!

Zonnepanelen Vakschool

Daarom werken en leren

  • 3-daagse cursus eerste monteur op het dak
  • daarna direct aan de slag als zonnepanelenmonteur!
  • geen vooropleiding nodig, het is wel handig als je geen hoogtevrees hebt
  • NEN 3140: Vakbekwaam Persoon (VP)

Om ervoor te zorgen dat jij jouw werkzaamheden veilig uitvoert, is een VCA Basisveiligheid certificaat vereist. Heb jij deze nog niet gehaald? Via AB Vakwerk kun je deze op korte termijn behalen!

Wat krijg je van AB Vakwerk?

AB Vakwerk gaat voor jou op zoek naar een baan.
AB Vakwerk betaalt de kosten van jouw opleiding
AB Vakwerk begeleidt je tijdens de opleiding bij Solar Techniek Nederland, locatie Assen.

Leer, werk en groei door!

Deze cursus richt zich op het aanleggen van zonnepanelen op hellende- en platte daken. Je werkt zelfstandig en kan toezicht houden op de werkzaamheden van een assistent monteur op het dak. Je wordt opgeleid tot vakbekwaam persoon.

Hiervoor hoef je niet altijd een vooropleiding te hebben gehaald, maar het is wel handig als je geen hoogtevrees hebt. Zonnepanelen worden namelijk vaak op een dak geplaatst. Ook is het hebben van rijbewijs B een vereiste. Je bent namelijk veel met de auto onderweg naar de plekken waar je de zonnepanelen moet installeren.

Vragen?

Portret Techniek
Sector team Techniek
Stel een vraag
Sluiten
Filters

Monteur Zonnepanelen (beginnersfunctie)

  • Dokkum
  • 32 - 40+ uur
  • 2.401 - 2.885 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband)

Droom je ervan om een zonnige start te maken in je carrière? Word een leerling monteur zonnepanelen en ontdek een avontuur vol leren en groeien! Bij ons krijg je de kans om te schitteren, en je carrière te laten stralen vanaf het allereerste moment.