Als zzp’er goed verzekerd!

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor de verzekeringen die je afsluit. AB Vakwerk en Klaverblad verzekeringen helpen daar graag een handje bij. Het is immers wel belangrijk dat je een geschikte en betrouwbare verzekering afsluit.

Groen 1

Jouw voordelen via het zzp-platform

  • 10% korting op je aansprakelijkheidsverzekering (via Klaverblad);
  • 10% korting op je rechtsbijstandverzekering (via Klaverblad);
  • 10% korting op je bestelauto of werkmaterieelverzekering (via Klaverblad);
  • 5% korting op je zorgverzekering (via DeFriesland).

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als zzp’er kun je aansprakelijk worden gesteld voor de schade die door jou is veroorzaakt tijdens werkzaamheden aan personen of voorwerpen. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) ben jij verzekerd voor dit soort schade. Het is belangrijk dat de verzekering goed aansluit bij de werkzaamheden die je uitvoert, ook als deze werkzaamheden wisselend zijn. Een adviseur kan de risico’s goed voor je inschatten. Ook als je al verzekerd bent is het verstandig om dit even te laten controleren. 
Vanaf 30 euro per maand, inclusief de korting die je krijgt als Vakwerker, ben je al verzekerd voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. Dit bedrag is afhankelijk van het soort werkzaamheden. Het eigen risico van deze verzekering is 250 euro.

Rechtsbijstandsverzekering

Een geschil met je opdrachtgever of een dreigend geschil is niet fijn. Via de rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad staan er altijd juristen voor je klaar. Je kan telefonisch overleggen bij een dreigend geschil, soms helpt dit al escalatie te voorkomen. Komt het toch tot een geschil dan staan de professionele juristen van Klaverblad jou bij. Hun service wordt door veel klanten gewaardeerd met een 8,7. 
Vanaf 50 euro per maand, inclusief de korting die jij ontvangt als Vakwerker, heb jij een rechtsbijstandsverzekering. Dit is inclusief incassobijstand en hulp bij het verhalen van letselschade. Ervaren juristen helpen je graag. Word er in overleg een externe jurist in de arm genomen dan zijn de kosten hiervan verzekerd tot €50.000 per zaak.  

Neem contact met ons op

Heb jij nog vragen nog vragen of wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden!

Laat jouw gegevens achter

Maak kennis

Klaverblad is een coöperatie en een onafhankelijke verzekeraar opgericht in 1850. Net zoals AB Vakwerk denken zij als coöperatie niet in winst, maar wel aan mensen. Als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar hebben zij de vrijheid om hun eigen keuzes te maken en dingen op hun eigen manier te doen. Wat ze doen, doen ze met aandacht en met persoonlijk contact als basis. Ze werken samen met onafhankelijke assurantieadviseurs, omdat ze het belangrijk vinden dat jij een goed advies krijgt en juist verzekerd bent. Als zzp’er wil je hier verder geen omkijken naar hebben, maar wel zeker weten dat het goed geregeld is.
Bekijk hier de onafhankelijke adviseurs
Ontwerp Zonder Titel
Groen 1

Schrijf je in!

Wil jij gebruik maken van onze zzp-diensten? Schrijf je dan direct in op ons zzp-platform. Hier kun je meteen je bestaande opdrachten invullen. De opdrachtovereenkomst maken we direct voor je aan, zo kun jij snel weer aan de slag.

Inschrijven