Gereedschap keuren: voorkom problemen!

Wordt op jouw bedrijf ook veel elektrisch gereedschap gebruikt? Wel zo prettig als dit naar behoren functioneert. Niet alleen omdat het prettiger werkt, maar ook omdat ongelukken in een klein hoekje schuilen. Die wil je natuurlijk voorkomen! Laat daarom jouw gereedschap keuren door een specialist.

Adobestock 300729123

Onze werkwijze

Onze specialisten staan klaar om jouw gereedschap vakkundig te keuren. We doen dit grondig en efficiënt, zodat jij met een gerust hart weer gebruik kunt maken van jouw gereedschap. Alle elektrische apparaten, ladders en steigers die je bedrijfsmatig gebruikt, dienen jaarlijks verplicht gekeurd te worden. Hieronder enkele voorbeelden van gereedschap en apparaten die hiervoor in aanmerking komen:

  • elektrisch handgereedschap;
  • verplaatsbare elektrische werktuigen;
  • handlampen en andere verplaatsbare lampen;
  • alle verplaatsbare stroom-verbruikende apparaten zoals koelkasten, koffiezetapparaten en stofzuigers;
  • verlengkabels en haspels;
  • verplaatsbare schakel- en verdeelkasten.

Gereedschap laten keuren?

Vanuit de Arbowet is het verplicht om periodiek arbeidsmiddelen te laten keuren volgens de NEN 3140 'bedrijfsvoering van elektrische installaties- laagspanning'.

Laat ons helpen! Vertel ons wat wij voor jou kunnen betekenen via het groene formulier hiernaast. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Meer info?

Meer weten over het keuren van gereedschap? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf bellen? Je kunt ons bereiken op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Lid van AB? Gebruik dan jouw ledenvoordeel voor deze dienst! Zo kun je maar liefst 20 euro korting krijgen op het uurtarief van onze agri-experts. Meer informatie over het ledenvoordeel? Klik dan op de knop hieronder. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Lees ook hier meer over via onderstaande button.

Word lid!