Uiers ontharen: voorkom besmettingen

Haren op uiers van koeien vormen een grote kans op besmettingen. Veelal blijft er melk en aanklevend vuil zitten in de haren op de uiers. Dit vuil kan vervolgens besmettingen veroorzaken en daarmee de melk van de koe onbruikbaar maken voor consumptie. Dit kost veel geld en is gewoonweg zonde – zeker omdat dit probleem eenvoudig op te lossen is. Hoe? Door uiers te laten ontharen door AB Vakwerk.

Direct inplannen
Uiersontharen 2

Onze werkwijze

Wij gebruiken een effectieve en efficiënte manier voor ontharen. Hierbij worden de haren van de uiers weggebrand. AB Vakwerk beschikt hiervoor over de benodigde kennis en apparatuur om dit effectief en pijnloos uit te voeren.

Onze specialisten werken met branders die een goed regelbare 'gele' vlam produceren. Hierdoor verbrandt het haar vrijwel meteen zonder dat er brandwonden worden veroorzaakt.

Direct een afspraak maken?

Het branden van de uiers gebeurt idealiter voordat de koeien weer op stal gaan. Ben jij van plan om dit binnenkort weer te doen? Plan dan zelf een specialist in wanneer het jou uitkomt!

Specialist inplannen
Meer info?

Meer weten over uiers ontharen? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Als lid van AB Vakwerk is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Daarmee krijg je maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts. Meer info of zelf lid worden van AB? Via de knop hieronder lees je meer over het lidmaatschap en voordeel voor leden.

Word lid!