Ridderzuring: Voorkom onnodig verlies

Laat ridderzuring bestrijden over aan de experts van AB Vakwerk: effectieve oplossingen voor een ridderzuringvrije perceel.

Ridderzuring1

Ridderzuring bestrijden

Ridderzuring is een veelvoorkomend onkruid dat zich snel verspreidt en andere planten kan verstikken. Je herkent het aan de grote groene bladeren met een hartvormige basis en een ruw leerachtig oppervlak. De plant heeft een diep wortelstelsel dat zich gemakkelijk verspreidt en andere gewas verdringt.

Hoewel ridderzuring een indrukwekkende verschijning kan hebben, vormt het vaak een probleem. Bovendien heeft ridderzuring een hoge weerstand tegen veel gebruikte onkruidbestrijdingsmiddelen, waardoor het lastiger te bestrijden is. 

Ridderzuring bestrijding door AB Vakwerk

Ridderzuring kan een hardnekkig onkruid zijn dat zich snel verspreidt en schade kan veroorzaken aan het perceel. Het is belangrijk om ridderzuring op een effectieve manier te bestrijden om verdere schade aan je perceel of landbouwgrond te voorkomen. Gelukkig staat AB Vakwerk voor je klaar om ridderzuring effectief te bestrijden. Met een ervaren team van specialisten en doeltreffende methoden kun jij vertrouwen op een professionele aanpak en een grondige verwijdering van dit onkruid. Het wordt vaak bestreden met behulp van chemische bestrijdingsmiddelen maar het is ook mogelijk om dit handmatig te steken.

Steken

  • Voor biologische bedrijven
  • Geen licentie nodig
  • Tijdrovend
  • Milieuvriendelijk

Bestrijden

  • Licentie 1 of 2 nodig
  • Snel en efficiënt
  • Plantspecifiek
  • Betere opbrengst van het gewas

Heeft u last van ridderzuring?

Heb je in het voorjaar geen mogelijkheid gehad om een bestrijding te laten doen? en was de zomer ongeschikt? De ridderzuring bestrijding kan nog tot eind oktober en zelfs begin november. AB Vakwerk staat het volledige seizoen voor je klaar om ridderzuring effectief te bestrijden. Met een ervaren team van specialisten en doeltreffende methoden kun je vertrouwen op een professionele aanpak en een grondige verwijdering van dit onkruid.

Ridderzuring bestrijding nodig?

Meer weten over ridderzuring bestrijden en alle mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever zelf contact opnemen? Bel ons direct op 088-7301870.

Jong Gezin Breed

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan kun je jouw ledenvoordeel gebruiken voor deze dienst. Zo krijg je maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts. Meer weten over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Nog geen lid van AB? Dan vind je hier ook meer informatie over het lidmaatschap.

Word lid!