Tulpenselectie: jouw bloemen in goede handen

Als tulpenkweker is de gezondheid van jouw tulpen tijdens het bloeiseizoen het allerbelangrijkste. Goede zorg door middel van tulpenselectie zorgt ervoor dat het gewenste resultaat behaald wordt. Het selecteren van tulpen is een tijdrovende klus die ook bepaalde expertise vereist – expertise die niet iedereen bezit. Gelukkig is tulpenselectie één van de specialistische diensten die wij onze leden en klanten aanbieden.

Pexels Daniel Absi 2415138

De mogelijkheden voor tulpenselecteurs

Wij hebben een ruim aantal ervaren tulpenselecteurs die met regelmaat bijgeschoold worden. Ook worden er elk jaar nieuwe selecteurs opgeleid. Onze selecteurs zorgen ervoor dat de tulpen bij jou op het bedrijf gecontroleerd worden op ziektes. Dit kunnen zowel blad- als bloemziektes zijn. Deze worden door de selecteurs herkend en bestreden.

Wij bieden twee mogelijkheden waarop wij de selectie uit kunnen voeren. Je kunt er voor kiezen om één ervaren selecteur bij je langs te laten komen om op de selectie wagen te stappen. Of je kiest ervoor om, naast de ervaren selecteur, ook een leerling mee te laten lopen. Deze kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief inhuren. AB Vakwerk neemt zo het opleidingstraject van jou over, waardoor de volledige focus op de bedrijfsvoering kan blijven.

Waarom tulpenselectie van AB Vakwerk?

De selecteurs van AB Vakwerk worden goed geschoold, zijn gedreven en beschikken over jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de tulpen gewaarborgd wordt. Daarnaast zorgt AB Vakwerk ervoor dat je tijdig weet waar je aan toe bent én verzorgen wij een goede begeleiding van het selectieproces.

Geen onnodig geld verliezen?

Onnodige schade voorkomen? Ook zeker zijn van gezonde gewassen? Roep dan de hulp in van de tulpenselecteurs van AB Vakwerk. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op via 088-7301870 of laat je gegevens achter via het formulier hieronder.

Vragen over tulpenselectie?
Portret Agri
Sector team Agri
Stel een vraag
Oude Foto Besturen

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Leden van AB Vakwerk kunnen voor deze dienst hun ledenvoordeel gebruiken. Zo krijg je maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer weten over het gebruik van ledenvoordeel? Of nog geen lid van AB Vakwerk? Via de knop hieronder vind je meer informatie.

Word lid!