Aardappelselectie: de specialistische dienst van AB Vakwerk

Heb jij grote aardappelvelden? Heb je last van mutanten of ziekten in deze velden? Dit kan de oogst op een negatieve manier beïnvloeden. En dat wil je uiteraard voorkomen! Hoe? Maak gebruik van onze dienst voor aardappelselectie!

Aardappelselectie

Mogelijkheden voor aardappelselectie

Wanneer je aardappelselectie door AB Vakwerk laat uitvoeren heb je twee mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om samen met de gediplomeerde medewerker van AB Vakwerk de selectie uit te voeren. In dit geval zal hij/zij een selectiekar meebrengen en samen met jou de percelen inspecteren. Je kunt er ook voor kiezen om de volledige selectie door ons uit te laten voeren. In dat geval komen wij met twee ervaren en gediplomeerde medewerkers en een selectiekar. De medewerkers zullen voor jou de complete inspectie van het perceel doen. Als laatste is het ook mogelijk om een losse selecteur in te huren. In dit geval komt enkel de selecteur langs en zal er gebruik worden gemaakt van een eigen selectiewagen.

Waarom kiezen voor aardappelselectie van AB Vakwerk?

De medewerkers van AB Vakwerk zijn gediplomeerd, gedreven en beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor ben je verzekerd dat de ziektes en ziektedruk van jouw pootgoed goed geanalyseerd en aangepakt worden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het pootgoed gewaarborgd wordt.

Geen onnodig geld verliezen?

Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier. Wij komen dan zo snel mogelijk helpen!

Dienst aanvragen

Vragen over aardappelselectie?
Portret Agri
Sector team Agri
Stel een vraag
Oude Foto Besturen

Lid van AB Vakwerk?

Gebruik je ledenvoordeel!

Ben jij lid van AB Vakwerk? Dan is het mogelijk om jouw ledenvoordeel te gebruiken voor deze dienst. Krijg maar liefst 20 euro korting op het uurtarief van onze agri-experts! Meer informatie over het gebruik van het ledenvoordeel? Klik dan op onderstaande button. Ben je nog geen lid van AB Vakwerk? Vind ook hier meer informatie over via onderstaande button.

Word lid!