Werken bij Mustad

Mustad Friesland is de belangrijkste producent van stalen hoefijzers voor de Europese markt binnen de Mustad Hoofcare Group. Hun focus ligt vooral op de rij- en sportsegmenten van de Europese markt.

Mustad Hoefijzers is gevestigd in Drachten en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van hoefijzers. Dit is een continu proces waarbij er zo'n 55.000 hoefijzers per week de deur uit gaan. Al vanaf 1890 zijn ze de belangrijkste producent van stalen hoefijzers voor de Europese markt binnen de Mustad Hoofcare Group. Tegenwoordig zijn ze in 16 landen gevestigd met 11 fabrieken, waaronder een hoefijzerfabriek in Drachten. Hun focus ligt vooral op de rij- en sportsegmenten van de EU markt.

Mustad hoefijzers worden ontworpen en vervaardigd vanuit twee hoofdprincipes: het beste voor het paard en maximaal toepassingsgemak voor de hoefsmid. Daarom is het productpakket ruim. Dit zorgt er ook voor dat het aanbod van werk gevarieerd is. Zo ga je op de afdeling 'koudwerk' bijvoorbeeld eerst een uurtje knippen om vervolgens een uurtje in te pakken. En daarna kan je zo weer met iets anders bezig zijn. Veel variatie dus waardoor het werk ook niet saai of eentonig wordt. 

Je werkt in een twee ploegendienst. Er is een dienst van 06.00 tot 14.45 en een dienst van 14.45 tot 23.30. De diensten worden afgewisseld maar er kunnen voorkeuren aangegeven worden. Bij Mustad wordt met veel enthousiasme aan producten gewerkt. Er wordt gewerkt in een prettige, industriële omgeving waar collegialiteit en veiligheid voorop staan. Het is kenmerkend voor de werksfeer dat inmiddels ruim meer dan de helft van hun medewerkers hun 12 1/2 jarig jubileum hebben gevierd!

Zelf aan de slag bij Mustad? Aan de rechterkant van deze pagina zie je alle vacatures die wij momenteel bij Mustad open hebben staan. Niet iets wat bij jou past maar wil je wel graag bij Mustad werken? Laat je gegevens achter via een open inschrijving en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Weblogo Mustad

Er zijn op dit moment geen vacatures voor dit bedrijf beschikbaar.

Open sollicitatie

Wil je graag bij Mustad aan de slag, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf je in via deze open sollicitatie en we houden je op de hoogte!