Aan het werk in de vakantie?

De vakantie komt er weer aan. Een heerlijke tijd om te genieten en even niet met school bezig te zijn. Maar ook een mooie tijd om wat extra geld te verdienen. Wat ga jij doen?

AB Vakwerk Modellen Samen

Lekker verdienen in de vakantie?

Op zoek naar een leuke vakantiebaan voor jezelf (en je vrienden)? Stop met zoeken en meld je direct aan bij AB Vakwerk. Wij hebben de vakantiebaan die goed bij jou past. Aan het werk in het veld? Of liever ergens binnen aan het werk? Bij AB Vakwerk kan het allemaal. En je salaris? Dat zit ook helemaal goed!

Dus wacht niet langer maar meld je direct aan via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat voor soort vakantiewerk hebben wij?

Een paar voorbeelden:

  • Brugwachter
  • Bollenpeller
  • Bouwopruimer
  • Orderpicker
  • Werk in de bakkerij

Dit is slecht een greep uit de verschillende vakantiebanen die wij hebben. Zoals je kunt zien is er veel variatie. Wij vinden de vakantiebaan die bij jou past! Interesse? Meld je aan via ons formulier

Vrienden die ook aan het werk willen?

Heb jij vrienden/vriendinnen die ook op zoek zijn naar vakantiewerk? Laat het ons weten! Gaat hij/zij bij ons aan het werk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van 100 euro!* 

*De cadeaubon ontvang je alleen als je de aangedragen kandidaat 100 uur via ons gewerkt heeft. 

Aanmelden voor vakantiewerk

Solliciteer binnen 15 seconden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op