AB Vakwerk betaalt jouw trekkerrijbewijs!

Speciaal voor jou heeft AB Vakwerk een mooie actie! Ga via ons aan het werk en krijg (een deel van) je trekkerrijbewijs van ons! 

Werken en profiteren!

AB Vakwerk heeft een mooie actie in het leven geroepen. Los van dat wij jou de leukste banen kunnen bieden, krijg je nu ook van ons je trekker rijbewijs* vergoed. Je krijgt hem volledig gratis wanneer je 800 uur via ons aan het werk bent geweest. Ook als zzp-er geldt deze actie voor jou!

En dat is niet het enige wat wij jou bieden. Je krijgt bij ons ook een uitstekend salaris, goede werkkleding, vakantiegeld een goed pensioen en een vast contactpersoon. En wil jij graag verder leren? Dan bieden wij jou ook nog een opleidingsbudget van 1000 euro. 

Ook als je een medewerker aanbrengt, heb jij recht op deze mooie actie. Wanneer de aangedragen medewerker meer dan 800 uur voor ons heeft gewerkt, krijg jij van ons het trekkerrijbewijs cadeau. 

Interesse? Laat via onderstaand formulier je gegevens bij ons achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

 

*Het trekkerrijbewijs wordt alleen vergoed wanneer deze door ATO Bedrijfstrainingen verzorgd wordt. 

Laat je contactgegevens achter