Seminar: De veranderende arbeidsmarkt, ook op het boerenbedrijf

De arbeidsmarkt verandert, ook op het boerenbedrijf. Daar komen verschillende zaken bij kijken. Om jou als agrarisch ondernemer inzicht te geven in deze veranderingen organiseren wij op 27 en 28 november een ledenseminar om hier dieper op in te gaan. Wij nodigen jou van harte uit voor het seminar met als thema ‘De veranderende arbeidsmarkt, ook op het boerenbedrijf’.

Onze spreker Wim Davidse neemt je mee in de veranderingen binnen de arbeidsmarkt en hoe dit praktisch toe te passen is op het boerenbedrijf. Het kan zijn dat je als lid al vaker personeel inzet of dat je daarmee wil beginnen. In een inspirerende sessie neemt Wim je mee in de verschillende mogelijkheden en kijkt daarbij ook naar de actualiteiten in de arbeidsmarkt. Naast het opdoen van kennis is het seminar een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te ontmoeten.

Aanmelden seminar
Schermafbeelding 2023 10 13 Om 10.32.00

Wim Davidse

Wim Davidse, oprichter Dzjeng, helpt organisaties vanuit zijn rol als arbeidsmarktstrateeg met strategische inzichten om succesvol te kunnen zijn in de 4e industriële revolutie. Hij maakt zich in het bijzonder sterk voor de krachtige, energieke flexbureaus, die op zoek zijn naar succes op de stormachtige arbeidsmarkt.

Wim Davidse 2023BW