Veel animo reservebank AB Vakwerk

AB Vakwerk beschikt momenteel over zo’n 140 agri-experts die leden van de coöperatie dagelijks vervangen bij arbeidsuitval en bijstaan in piekperiodes. Door een toenemende vraag naar arbeid en groeiende personeelsschaarste maakt AB Vakwerk gebruik van een goedgevulde reservebank om, zowel voor akkerbouw als melkveehouderij, (zieke) leden te helpen in tijden van drukte. 

Kruisbestuiving

De ervaringen tot dusver zijn lovend: ,,Wij krijgen terug dat leden het enorm leuk en leerzaam vinden om eens te kijken in de keuken bij een andere ondernemer. Ook de leden die een beroep doen op hulp zijn enthousiast, omdat de reserves alle kennis en kunde hebben om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Er vindt een mooie kruisbestuiving plaats.” 

De Boer benadrukt dat plaatsnemen op de reservebank geen enkele verplichting inhoudt: ,,Leden komen in actie als zij dit kunnen combineren met hun eigen bedrijf. Maar niet alleen leden. Ook voor boeren die stoppen met hun bedrijf is de reservebank een mooie invulling. Zo kunnen ze alsnog actief blijven in hun prachtige sector.

Ook op de reservebank?

Ook bijverdienen en collega-leden helpen in tijden van drukte? Meld u dan aan voor de reservebank! Klik op onderstaande link en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor reservebank