inloggen contact polski menu
Solliciteer nu

AB Vakwerk

Groei jij met ons mee?

AB Vakwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid. En deze groei zorgt ervoor dat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe collega's. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil jij graag aan het werk bij een bedrijf waarbij je jezelf kan zijn. Waar jij jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en waar jij samen met ons het verschil kan maken. 

Wil jij met ons meegroeien? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Hieronder zie je per vestiging de verschillende vacatures die wij open hebben staan. Zit er een interessante vacature tussen? Solliciteer dan direct!

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 7 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst in onze vestiging in Zwaagdijk. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je de mogelijkheid om op een informele manier nader kennis te maken met AB Vakwerk. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om te praten met verschillende collega's om zo een beter beeld te krijgen van de verschillende functies die AB Vakwerk aanbiedt.

Geïnteresseerd? Kom dan 7 maart van 16.00 tot 19.00 uur langs op de informatiebijeenkomst in Zwaagdijk, Bollenmarkt 10

Vacature in Noord-Holland

Voor onze vestigingen in Noord-Holland zoeken wij meerdere mensen voor onderstaande functies:

Intercedenten
Poolssprekende intercedenten
Intercedent voor de technische branche

Vacature in Friesland

Geen openstaande vacatures

Flevoland

Geen openstaade vacatures

Wil jij graag ons team komen versterken? Solliciteer dan op de vacature van je keuze of laat je open sollicitatie bij ons achter.