Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)

Veiligheid boven alles! Hoe kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat jouw/jullie medewerkers, veearts, melkrijders en andere erfbetreders veilig kunnen werken op je bedrijf?

  • Alle veiligheidsrisico's in beeld
  • Je voldoet aan de regels
  • Ervaren preventie-adviseurs
  • Scherp tarief voor leden

Risico-inventarisatie: maak jouw bedrijf nog veiliger!

Behalve door ons gezonde verstand te gebruiken, bestaat er ook een handig hulpmiddel. De risico- inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is een uitgebreide inventarisatie waarmee veiligheids- en gezondheidsrisico’s op jouw bedrijf in kaart worden gebracht. Een RI&E is een verplichting vanuit de Arbowet en is normaal gesproken een tijdrovende klus om uit te voeren. Gespecialiseerde preventieadviseurs van AB Vakwerk staan daarom klaar om dit werk uit handen te nemen!

 

Wat is een RI&E?

Een RI&E brengt arbeidsomstandigheden – en de risico’s die daaraan kleven – in kaart. Dit is een digitale vragenlijst op het gebied van veiligheids- en gezondheidsrisico’s en is samengesteld door werknemers, werkgevers en de Stigas. Onze preventie-adviseurs maken een rondgang op jouw bedrijf om zo alle risico’s te inventariseren en draagt eventuele tips aan om risico's dusdanig te beperken. Je ontvangt na afloop een volledig plan van aanpak zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden om jouw bedrijf nog veiliger te maken.

Bij een RI&E wordt indien nodig ook verwezen naar het stierenprotocol.

Meer info?

Meer weten over RI&E en alle mogelijkheden om jouw bedrijf veiliger te maken? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen snel contact met je op. Kun je niet wachten? Bel ons direct op 088-7301870.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

RI&E voor een scherp tarief!

Zoals gezegd: veiligheid boven alles! Omdat je lid bent van onze coöperatie, stelt AB Vakwerk je de RI&E graag op tegen een scherp tarief. Met een goed uitgevoerde RI&E voldoe je aan de wettelijke eisen en laat je zien dat je de veiligheid op jouw bedrijf écht serieus neemt.

Wil je alles goed geregeld hebben? Vul het formulier in en laat jouw gegevens achter. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug. Kan je niet wachten? Bel dan direct op 088-7301870.