Mollen bestrijden

Mollen bestrijden: een specialisme van AB Vakwerk

Mollen kunnen grote schade veroorzaken aan uw zorgvuldig onderhouden grasmat. Zeer vervelend, zeker omdat dit negatieve gevolgen heeft voor de opbrengst van uw grasland. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Mollen bestrijden met AB Vakwerk

Wanneer u gebruik maakt van de dienst ‘mollen bestrijden’ zal een specialist van AB Vakwerk in het voorjaar bij uw langskomen en samen met u onderzoeken of er mollen actief zijn in uw grasland en op welke manier de dieren het beste bestreden kunnen worden. Na een uitgebreide analyse gaan onze medewerkers aan de slag om ervoor te zorgen dat de mollen gevangen worden en uw grasland weer vrij is van mollen. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van mollen bestrijden en kunnen u dan ook zeer goed helpen.

Bestrijding van mollen zorgt ervoor dat er geen verdere verspreiding van mollen plaatsvindt en dat de schade aan uw grasland beperkt blijft. Hierdoor komt de opbrengst van uw grasland ook niet in gevaar en zult u geen onnodig verlies lijden.

Meer weten over mollen bestrijden?

Wilt u meer weten over onze dienst ‘mollen bestrijden’ of wilt u graag een afspraak inplannen voor een controle? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en zal samen met u de vervolgstappen vastleggen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld