Zaterdag 25 januari: officiële ontvangst
Je verblijft in Hotel Rossmann op basis van halfpension (logies, ontbijt en 3-gangen diner). Tijdens het diner is de officiële ontvangst en blikken we alvast vooruit op de komende dagen in Oostenrijk.

Zondag 26 januari: schaatsclinic
Deelnemers die zelf ook de ijzers willen onderbinden krijgen een clinic aangeboden van AB Vakwerk Schaatsteam onder leiding van ploegleider Roy Boeve. Bereid je vast voor op je eigen beproeving van 100 of 200 kilometer natuurijs tijdens de prestatietocht of Alternatieve Elfstedentoertocht op dindag 28 januari. Aansluitend kun je napraten met de rijders onder het genot van een heerlijke 3-gangen lunch in Hotel Kreuzwirt. 's Avonds wordt het diner geserveerd in Hotel Rossmann.

Maandag 27 januari: rijdersbijeenkomst
Overdag heb je de tijd om het ijs van de Weissensee verder te verkennen en kun je de mannen van AB Vakwerk Schaatsteam toejuichen tijdens hun Grand Prix wedstrijd. 's Middags om 16.00 uur kun je de rijdersbijeenkomst bijwonen in de feesttent. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de laatste informatie over de toertocht van morgen. 's Avonds wordt het diner geserveerd in Hotel Rossmann.

Dinsdag 28 januari: de toertocht
Na een vroeg en stevig ontbijt verschijn je samen met nog honderden schaatsers aan de start van de Alternatieve Elfstedentoertocht van 200km of de prestatietocht van 100km. Na een enerverend en intensief schaatsavontuur is ’s avonds na het diner de feestelijke afsluiting tijdens het enige echte Blarenbal in de feesttent.

Woensdag 29 januari: de wedstrijd en vertrek
Na het ontbijt kun je op eigen tempo beginnen aan de terugreis naar Nederland of voordat je vertrekt de rijders van AB Vakwerk Schaatsteam aanmoedigen tijdens de Alternatieve Elfstedentocht. Vorig jaar won onze eigen Frank Vreugdenhil dus er staat veel op het spel voor de mannen!