Raad van commissarissen AB Vakwerk zoekt frisse vooruitdenker!

Gepubliceerd op 3 juli 2018

Voor de raad van commissarissen van AB Vakwerk zijn wij op zoek naar een verse kracht. De beoogde kandidaat bezit aantoonbare expertise op gebied van technologische ontwikkelingen (ICT) en heeft op dat vlak vernieuwende ideeën die onze organisatie verder op weg helpen naar een bestendige toekomst. 

Wie wij zoeken?

Een échte vooruitdenker die veel kennis en ervaring meebrengt op het gebied van technologische (online) ontwikkelingen. Als commissaris bij AB Vakwerk heb jij je ervaring inmiddels laten gelden. Je werkt bijvoorbeeld bij een innovatief bedrijf dat je (mede) hebt opgebouwd of bent in dienst bij een toonaangevende werkgever als ontwikkelaar/conceptbedenker. Natuurlijk heb je feeling met de tak van sport van AB Vakwerk, de uitzendbranche.
 
Dat je bestuurlijke ervaring hebt is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist. Jouw ambitie om als commissaris aan de slag te gaan zegt ons genoeg! Je werkt samen in een hecht team, dus je nieuwe collega-RvC-leden helpen je graag vooruit in je ontwikkeling en persoonlijke groei.
 
Meer weten en solliciteren? Bekijk het volledige functieprofiel hier.