Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden!

Gepubliceerd op 22 juni 2017
Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden!

Nils Spaans, Jan de Vries, Jan Douwe Bron en Gerbrand de Boer treden dit najaar af als ledenraadslid van AB Vakwerk. Om die reden is besloten een vacature open te stellen voor het werven van nieuwe ledenraadsleden.

,,We zijn op zoek naar vier enthousiaste en betrokken kandidaten die onze coöperatie een warm hart toedragen. De behoefte aan flexibele medewerkers op agrarische bedrijven neemt alleen maar toe, en AB Vakwerk is dé voorziener van flexibel personeel. Om daar als ledenraadslid bij betrokken te zijn, heeft ook een positieve invloed op de continuïteit van je eigen bedrijf”, zegt Jacoba Jensma, coördinator Ledenraad regio Friesland.

Volgens haar is het interessant, maar vooral leerzaam om zitting te nemen in de Ledenraad: ,,Je steekt veel op van het contact dat je hebt met collega-agrariërs. Als ledenraadslid ben je bovendien de ogen en oren van de coöperatie en geef je mede richting aan de organisatie.”
 
Voor een juiste balans is AB Vakwerk op zoek naar twee nieuwe ledenraadsleden uit Friesland en twee uit Noord-Holland. In Friesland het liefst een tuinder, akkerbouwer, varkens- of pluimveehouder, waarvan er bij voorkeur één is gevestigd in de regio Noordoost Friesland. Ook solliciteren naar de functie van ledenraadslid? Ga naar:abvakwerk.nl/vacature-ledenraad