Gezocht: enthousiast en betrokken ledenraadslid

Gepubliceerd op 27 juni 2018
Gezocht: enthousiast en betrokken ledenraadslid

Eind dit jaar treedt akkerbouwer/pluimveehouder Ton van Arkel af als ledenraadslid van de coöperatie AB Vakwerk. Om die reden is besloten een vacature open te stellen voor het werven van een nieuw ledenraadslid. 

„We zijn op zoek naar een nieuw enthousiast en betrokken ledenraadslid die onze coöperatie een warm hart toedraagt”, zegt Jaap Visser, coördinator ledenraad regio Noord-Holland en melkveehouder in Schellinkhout.  Volgens hem is het interessant, maar vooral leerzaam om zitting te nemen in de raad: „Je steekt veel op van het contact dat je hebt met collega-agrariërs. Als ledenraadslid ben je bovendien de ogen en oren van de coöperatie en geef je de richting aan van de organisatie. Die richting hangt af van wat wij als leden aan diensten vragen en waar wij behoefte aan hebben.”

Solliciteren
Voor een evenwichtige regiospreiding in de ledenraad, zijn we op zoek naar een lid uit Noord-Holland. De ledenraad vergadert vijf keer per jaar een dagdeel. Ledenraadsleden ontvangen een vergoeding op basis van het inschakelen van vervangende arbeid. Enthousiast geworden en solliciteren naar de functie van ledenraadslid? www.abvakwerk.nl/vacature-ledenraad