Ledenbonus

Voor de tweede keer in haar bijna zestigjarig bestaan laat AB Vakwerk een deel van het resultaat terugvloeien naar de leden. De ledenraad van de coöperatie nam dat besluit op dinsdag 26 juni jl. Wilt u uw ledenbonus verzilveren? Wacht niet te lang en informeer bij uw accountbeheerder naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

ledenbonus2017

De ledenbonus is voor alle leden van AB Vakwerk. Wij hebben hieronder voor u de meest gestelde vragen met antwoorden over de bonus op een rijtje gezet: 

Geldt de ledenbonus voor alle dienstverlening, contributie en de bedrijfscontinuïteitsregeling?
De ledenbonus geldt voor alle dienstverlening van AB Vakwerk, behalve contributie en de bedrijfscontinuïteitsregeling. Meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze pagina over agrarische dienstverlening.

Ik ben lid geworden in 2018. Kom ik ook in aanmerking voor de ledenbonus?
De ledenbonus geldt uitsluitend voor leden die in 2017 betalend lid waren en ook in 2018 nog lid zijn.

Ik heb voor 350 euro hulp gehad, hiervoor heb ik een factuur ontvangen en betaald. Kan ik dit bedrag nog met de ledenbonus verrekenen?
Nee, dat is niet mogelijk. De bonus is uitsluitend geldig op diensten afgenomen in de periode 2 juli 2018 tot 1 mei 2019.

Ik gebruik de ledenbonus dit jaar niet. Kan ik de bonus volgend jaar nog gebruiken?
Ja, dat is mogelijk. Het recht op de ledenbonus vervalt pas op 1 mei 2019.

Hoe wordt de ledenbonus verrekend als er meerdere personen binnen een bedrijf lid zijn?
Aantal leden x bonusuitkering = het totaal aan ledenbonusuitkering aan het betreffende bedrijf.

Wanneer en hoe wordt de ledenbonusuitkering berekend?
Eens per 4 weken volgt een afrekening. De ledenbonus is geldig voor diensten afgenomen vanaf 2 juli 2018. De eerste afrekening zal plaatsvinden in week 29 (betreffende de weken 27 en 28) en vervolgens steeds 4 weken later. In week 33 volgt dus de afrekening van week 29, 30, 31 en 32 enz.

Hoe vindt betaling van de ledenbonus plaats?
De factuur van de afgenomen dienst(en) wordt direct toegezonden. Aan het eind van iedere vierwekelijkse periode wordt het bedrag (tot maximaal 350 euro) gecrediteerd. Bij automatische incasso wordt de creditfactuur direct verrekend.

Wordt de bonusuitkering verhoogd met BTW?
Ja, de ledenbonus van 350 euro, wordt bij afrekening verhoogd met BTW.

Heeft u nog andere vragen over de ledenbonus. Neemt u dan gerust contact op met uw contactpersoon op de vestiging. Wij staan u graag te woord.