Inloggen medewerkers Mijn AB Vakwerk

 

Welkom op Mijn AB Vakwerk

Via Mijn AB Vakwerk biedt AB Vakwerk haar medewerkers volop digitaal gemak. We zijn continu bezig om onze dienstverlening via internet verder te ontwikkelen. Aan uitbreiding van de mogelijkheden op de Webportal wordt dan ook veel aandacht besteed. 

Ben je medewerker van AB Vakwerk en in het bezit van een inlogcode? Kies dan het onderdeel waarvoor je werkt in het linker menu door op de betreffende button te klikken. Je kunt het onderdeel waarvoor je werkt vinden op je arbeidsovereenkomst of door contact op te nemen met je vestiging.
 
Ben je medewerker van AB Vakwerk en wil je toegang krijgen tot de Webportal? Vraag dan via jouw vestiging een Webportal-account aan.
 
 

Nieuw: de AB App 

Vanaf deze week is de nieuwe AB App voor Agri, STAP en Kantoorpersoneel beschikbaar. Omdat het om een beta versie gaat zijn wij benieuwd naar jouw eerste reactie. Je kan je opmerkingen mailen naar website@abvakwerk.nl

Het betreft een website app, die je via jouw (mobiele)browser kan gebruiken op jouw smartphone, tablet of computer. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. In het submenu vind je de juiste url's

Deze AB app is een web app. Deze kun je voor nu alleen nog maar vinden via de browser en niet via Google Play of Itunes.

Minuten

Let op: de APP maakt gebruik van minuten (15 / 30 en 45) in plaats van 0,25/0,50/0,75 zoals je die gebruikt op de Portal.
 

Mobiel

   

Tablet

 
   
       

PC / Laptop

 

 Instructievideo